Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

B&O debuterer med aktiv støjreduktion

BeoPlay H8 er blandt de letteste og mest kompakte trådløse hovedtelefoner med elektronisk bekæmpelse af omgivelsernes støj.

Skrevet af / 06/01/2015 - 21:25
B&O debuterer med aktiv støjreduktion

Danske B&O har lavet mange gode hovedtelefoner, hvoraf nogle endda er blevet designikoner. Men fabrikken har aldrig tidligere forsøgt sig med hovedtelefoner med aktiv støjreduktion.

På CES elektronikmessen i Las Vegas har B&O Play netop præsenteret den trådløse BeoPlay H8, som skal give Bose, Audio Technica, Parrot med flere kamp til stregen. Og virksomheden siger ydermere, at de har løst de problemer, som ellers har plaget trådløse noise cancelling-hovedtelefoner. De bliver nemlig enten forholdsvis tunge, eller får kort batteritid.

BogO_H8_Argilla

Alle funktioner i H8 betjenes på ørekoppen. Ved at banke let på ørekoppen eller lade fingrene glide hen over aluminiumsfladen kan man besvare opkald, regulere lydstyrken, vælge nummer eller slå den aktive støjreduktion til og fra.

B&O lover, at man får en ren og detaljeret lyd, uanset om man vælger at bruge den aktive støjreduktion, bruger kabel for at spare batteri eller vælger trådløs drift.

Kan optankes i luften
H8 fås i farverne “Gray Hazel” og “Argilla Bright”, og er fremstillet i materialer, som må kaldes luksusprægede: Anodiseret aluminium, kalvelæder og blødt lammeskind. Batteritiden er op til 14 timer, og vægten er så lav som 255 g. Batteriet er udskifteligt, så man ikke behøver at få freden forstyrret, hvis man løber tør for strøm midt over Atlanterhavet.

Prisen på H8 bliver 3.699 kr, og den kan købes i løbet af januar.

BeoPlay

BogO_H8_GrayHazel

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lyd & Billede
Scroll to Top