Netflix snart klar med 4K-indhold

Film og serier i 4K-opløsning kan snart være en realitet til PlayStation 4 og Xbox One.

Netflix er på ingen tid blevet danskernes foretrukne tjeneste til streaming af film og tv via internettet. Og hvis man har investeret i et af de dyre 4K-tv fra producenter som Samsung eller LG – eller måske i en PlayStation 4 – så lader Netflix til at være det helt rigtige valg. Det amerikanske firma forventes nemlig at lancere indhold i 4K-format, der altså svarer til fire gange Full HD, allerede i 2014 lige efter nytår. Det skriver The Verge!

Det vil i givet fald ske samtidig med CES-messen, som finder sted i Las Vegas fra 7. til 10. januar, og hvor Lyd & Billede naturligvis vil være til stede.

Det bliver dog langt fra alle 4K-tv, der kommer til at kunne vise Netflix-indhold i det højtopløste format. Kun udvalgte 4K-tv med Netflix præinstalleret vil kunne vise Netflix’ 4K-indhold til at begynde med, mens understøttelse for Xbox One og PlayStation 4 vil komme på et senere tidspunkt, siger Neil Hunt, indholdschef hos Netflix, til The Verge.

Hvilke tv-producenter, som vil være de første til at kunne tilbyde Netflix’ 4K-indhold på deres tv, vil Neil Hunt ikke ud med. Det vil formentlig blive annonceret på CES.

En af de første tv-serier, som bliver tilgængelig i 4K-format, vil være Netflix’ egen tv-serie, House of Cards, med Kevin Spacey i hovedrollen.

Les videre
Exit mobile version