Ayre fejrer 20 år og går hele vejen

Amerikanske Ayre laver i forvejen voldsomme high-end-sager. Men når de jubilerer, må de selvfølgelig gøre lidt ekstra ud af opgraderingen af topmodellerne.

I anledning af firmaets 20-års jubilæum har Ayre taget fat på topmodellerne i referenceserien, forforstærkeren KX-R og de 300 w kraftige monoforstærkere MX-R.

Det kraftige aluminumschassis, som faktisk er fræset ud af i hele aluminiumsblokke, er sammen med kontakterne og afbryderne det eneste, som er bibeholdt. All elektronikken er erstatte af nye kredskort, med nye og meget dyrere komponenter.

Forstærkerne indeholder Ayres AyreLock strømforsyning, Diamond udgangstrinnet som vi kender fra testen af KX-R, og en lang række nye komponenter.

Ejere af KX-R og MX-R behøver ikke at sende hele forstærkeren ind til opgradering. Det er tilstrækkeligt at få en servicetekniker til at demontere kredskortene, og pakke dem ind i en særlig returemballange og sende dem opgradering hos Ayre.

Forforstærkeren er klar allerede nu, med en heftig 50 procent prisforøgelse til 28.000 dollar, mens MX-R forstærkerne ikke er klar før i marts 2014.

Les videre
Exit mobile version