Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Luxe: Nyt aktivitetsarmbånd fra Fitbit

Fitbit lancerer nu Luxe, et praktisk og stiligt aktivitetsarmbånd, der skal hjælpe dig med at tage så godt vare på dit helbred og dit velbefindende som muligt.

Skrevet af / 19/04/2021 - 22:02
Luxe: Nyt aktivitetsarmbånd fra Fitbit

Ud over sundheds- og fitnessfunktionerne aktivitet, søvn og stressniveau har det nye Luxe fra Fitbit også funktioner som alarm, stopur og timer. Man kan indstille påmindelser, når det er tid til at sove, eller en forstyr-ikke-tilstand, når man har brug for at fokusere.

Ifølge Fitbit er Luxe designet til at hjælpe én med at få et helhedsbillede af sit eget helbred. Det elegante aktivitetsarmbånd skal give den motivation og støtte, man har brug for for at holde sig sund, med alt fra værktøjer til stresshåndtering over aktivitetsmåling til søvnsporing.

Luxe giver også adgang til vigtige sundhedsoplysninger via Health Metrics Dashboard i Fitbit-app’en. Her får man hjælp til at identificere vigtige ændringer såsom øget stress eller træthed. Man kan også få indsigt i åndedrætsfrekvens, variation i hjertefrekvensen, hvilepuls og måling af temperaturvariationer i huden.

Luxe er firmaets første aktivitetsarmbånd med farveskærm og har også mærkets tyndeste touch-skærm. Ifølge Fitbit skal Luxes enkle og intuitive swipe- og trykfunktioner give nem adgang til daglige statistikker, varslinger samt sundheds- og fitnessfunktioner. Aktivitetsarmbåndet opgives til at have op til fem dages batterilevetid.

“De seneste år er det blevet vigtigere end nogensinde at have overblik og kontrol over vores helbred. Derfor er det vigtigt for Fitibit at skabe innovative værktøjer, der kan hjælpe dig med at holde både mental og fysisk usundhed i skak. Med Luxe har vi gjort store teknologiske fremskridt og skabt et stiligt og flot designet aktivitetsarmbånd fyldt med avancerede funktioner, der tidligere kun var tilgængelige i vores smart-ure,” siger James Park, der er grundlægger af og CEO i Fitbit.

Luxe kan kombineres med et bredt udvalg af tilbehør, inklusive en luksuriøs rem fra det amerikanske smykkemærke gorjana. (Foto: Fitbit)

Stresshåndtering og mindfulness

Undersøgelser viser, at halvdelen af os her under coronapandemien oplever både fysisk og mental stress. Med Luxe putter Fitbit for første gang deres stresshåndteringsværktøjer i et aktivitetsarmbånd.

Luxe kommer med et seks måneders abonnement på Fitbit Premium til dybtgående analyse af ens data. Fitbit Premium giver én mulighed for at følge sine personlige mønstre og fortæller, når det bemærker noget, der falder uden for ens normale mønster.

Luxe byder bl.a. også på Deepak Chopras Mindful Method, der skal hjælpe med at håndtere stress, samt Fitbit Sleep Score, der skal hjælpe med at forstå ens søvnkvalitet bedre over tid. Det har også kropsscanning, der skal få én til at komme ned i omdrejninger for at kunne falde hurtigere i søvn.

Fitbits stresshåndteringspoint giver en daglig vurdering af kroppens evne til at håndtere stress baseret på aktivitetsniveau, søvn og hjertefrekvens. (Foto: Fitbit)

Priser og tilgængelighed

Luxe er kompatibel med både Android- og iOS-mobiltelefoner samt Google Fast Pair og bliver tilgængeligt på fitbit.com i løbet af foråret.

  • Pris: 1.199 kr.
  • Special edition (med gorjana-design): 1.499 kr.
  • Tilbehør (forskellige remme) fra: 249 kr.

 

Åsa Warme Hallén
(f. 1972): Endte i 1995 lidt tilfældigt på bladet Elektronikvärlden, som senere skiftede navn til Ljud & Bild. Frem til 2013, da hun valgte at prøve kræfter med andre ting, havde hun været projektleder, journalist og redaktionschef. Fra marts 2021 er hun tilbage på freelancebasis. Åsa skriver først og fremmest om brugbare dimser, der gør livet lidt sjovere, og ser måske tingene fra et lidt andet perspektiv end sine kolleger.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kæmpe læk afslører alt om ny topmobil

Ikke flere webapps på mobilens startskærm

Antallet af returneringer af Vision Pro stiger

Rekordhøj kundetilfredshed med Galaxy S24

Søvnapnø-alarm i Samsung Health

Populært smart-ur fra Huawei er nu grønt

Er det slut med Nokia?

Apple Vision Pro - Her er anmeldernes dom!

5G til alle!

Honors tynde foldemobil er på vej hertil

Store ændringer på vej til iOS, Safari og App Store - Fortnite kommer også tilbage!

Nej, Samsung Galaxy S22 får ikke nye AI-funktioner

0
Scroll to Top