Search
Generic filters

Las Vegas-turen aflyst: CES 2021 bliver en ren digital messe

Coronapandemien sætter en stopper for næste års CES-messe, som i stedet bliver en ren digital affære.

Elektronikmessen International CES (tidligere kendt som Consumer Electronics Show) er blandt de største og mest toneangivende messer af sin art. Over 10.000 forhandlere, udstillere og pressefolk – deriblandt dele af L&B-redaktionen – valfarter hvert år til Las Vegas for at få indblik i årets kommende tech-trends.

Næste år må vi imidlertid blive hjemme foran PC-skærmen!

CES 2021 går digitalt

CES 2021 bliver nemlig en heldigital affære: Det oplyste arrangøren CTA (Consumer Technology Association) i en pressemeddelelse 28. juli. Messehallerne i selveste “Sin City” er dermed lukket, og messen afholdes udelukkende i form af eksklusive digitale præsentationer, webinarer og andre streamede events.

Årsagen til det digitale skift er naturligvis coronapandemien, som hærger verden over og nu særligt i USA.

“Midt i pandemien og den stigende globale sundhedsmæssige bekymring omkring spredning af COVID-19 er det simpelthen ikke muligt at samle titusindvis af mennesker i Las Vegas i begyndelsen af januar 2021 på en tryg måde,” siger Gary Shapiro, administrerende direktør i brancheorganisationen CTA. “Ved at gå over til en heldigital platform i 2021 kan vi levere en unik oplevelse, der hjælper vores udstillere med at få kontakt til eksisterende og nye målgrupper.”

At det fysiske show nu bliver aflyst, er utvivlsomt et skud for boven for arrangørerne, men også for hotel- og konferencebranchen i Las Vegas, der allerede ligger i ruiner som følge af pandemien.

annonce

Dermed bliver der altså ingen Las Vegas-tur for L&B-redaktionen lige med det første, men om knap en måned tager vi turen til Berlin! Da løber den traditionsrige IFA-messe efter planen af stablen, men også den i en stærkt reduceret variant i forhold til tidligere år.

annonce
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Quick Charge 5 lover halv opladning af et typisk smartphonebatteri på bare fem minutter.
  Halvt oversat Amazon-website er lækket på nettet.
  Vi skylder ham alt. Uden Nikola Tesla ville den moderne teknologi ikke eksistere.
  JBL LIVE 400BT forsvinder fra sortimentet hos flere elektronikkæder på grund af mistanke om sundhedsfarlige mængder af kræftfremkaldende stof.
  Apple bekræfter nu, hvad mange har haft mistanke om: Det varer lidt, inden vi kan købe iPhone 12.
  Nu kan du cruise med 350 km/t, mens du lytter til perfekt timede rytmer fra Naim!
  Billeder af Samsung Galaxy Z Fold 2 lækket på internettet.
  Efter tysk test viste tilstedeværelse af kræftfremkaldende stoffer, fjerner elektronikkæden POWER hovedtelefoner fra hylderne i hele Norden.

  Aktuelle tilbud

  Annonce
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.