data-srcset

Boston Acoustics

M-serien er en ny højttalerserie fra Boston, akustisk afstemt af Ken Ishiwata

HiFi Freaks lancerer nu Bostons nye M Serie i Danmark. M Serien repræsenterer et stort skridt fremad for Boston og kombinerer et stærkt visuelt udtryk med en lydgengivelse som et resultat af samarbejdet med Marantz’ udviklingsguru Ken Ishiwata, som har stået for den akustiske afstemning af hele den nye serie.

Først ud er M 340, en gulvhøjttaler med 4x 4½” basenheder, 4½” mellemtone og 1″ EWB dometweeter. Alle enhederne er udviklet af Boston selv. De fire basenheder skaber sammen et stort membranareal og dermed en fornuftig dyb bas, selvom højttaleren har en smal front. Dette har samtidig den fordel at reflektioner fra fronten minimeres, og det visuelle indtryk passer bedre ind i et moderne hjem.

Enhederne er designede med fokus på lav forvrængning og farvning, samtidig med at gengivelsen skal være både dynamisk og detaljeret. Det slanke kabinet er lavet som en kombination af flere forskellige materialer for at sikre en bedre dæmpning.  Fronten er beklædt med et sort materiale der minder om læder og som dæmper reflektioner fra enhederne. Bagsiden og toppen er i øvrigt beklædt med samme materiale. Siderne er en compound af flere materialer for bedst mulig dæmpning. Finishen kan fås i enten højglans sort lak eller i valnød træfinish.

Frekvensområdet opgives til 45 Hz – 30 kHz, en følsomhed på 87db. M340 er 103 cm høj, 23 cm bred, og 29 cm dyb og vejer 21 kg. Prisen er 14.990 kr./sæt.

www.hififreaks.dk

annonce
Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Læs også

 data-srcset

Nye radioer fra JBL

Nej, lineær radio er skam ikke dødt. Det vil JBL bevise med deres bærbare Tuner 2 og Tuner XL.

 data-srcset

HBO Max lanceret i USA

I dag er der premiere på HBO og WarnerMedias nye streaming-tjeneste i USA. Kan HBO Max blive en værdig Netflix-udfordrer?

 data-srcset

Tilpas dit gaming-lydkort

Nej, det hedder ikke Pure Edition, fordi RGB-lyset er fjernet på Sound BlasterX AE-5 Plus. Tværtimod: Her er der lys i alle ender og kanter.