Search
Generic filters

IFA 2019: Razer er først ude med gaming-ultrabook

Blade Stealth 13 er den første ultrabærbare spil-PC. Billig? Nej. Praktisk? Det skulle vi mene.

Razer har på IFA afsløret Blade Stealth 13, der skal være verdens første ultrabærbare PC til gaming. Vi bliver lovet en ægte gaming-oplevelse på dens 13 tommers skærm, og det fra et chassis på kun 15 mm og med en samlet vægt på 1,3 kg. Heftigt! Vi så de nye laptops udstillet på IFA-messen, og vi må sige, at de så ret lækre ud.

Selve processoren er en 10. generations Intel i7 (1065G7 10nm) med fire kerner og otte strenge. En effektiv 1,3 GHz processor med mulighed for 3,9 GHz turbo-clocking.

GTX

Der kommer tre modeller. To af disse er GTX-udgaver med Nvidia GeForce GTX 1650-grafikkort, hvoraf den ene har en mat Full HD-skærm og den anden en blank 4K touch-skærm. De kan rendere 3D-modeller på farten, og for at optimere batterilevetiden anvendes Nvidias Optimus-teknologi, der hele tiden balancerer energiforbruget mellem kraft og effektivitet.

Vi har læst op på GTX 1650, som er et højkvalitets grafikkort til bærbare computere, men med visse kompromiser. F.eks. mangler det Ray Tracing, som ville give et bedre indtryk af dybde i billederne ved at gengive lysrefleksioner mere naturtro. Det er noget, der kræver en pæn portion processorkraft, så det virker fornuftigt at udelade det i en ultrabook.

Razer Blade Stealth 13 er en serie lækre, ultrabærbare PC’er til gaming. (Foto: John Alex Hvidlykke)

Mercury White

Den tredje model er en såkaldt Mercury White-udgave. Den er (som navnet antyder) hvid og har samme i7-processor som GTX-modellerne, men et mere simpelt grafikkort, Intel Iris Plus. Skærmen har Full HD-opløsning.

Alle tre modeller kommer med 16 gigabyte RAM af typen LPDDR4 og op til 512 gigabyte SSD-lager af den hurtigste type (PCIe). SSD’en kan desuden opgraderes, hvilket er sjældent i ultrabook-segmentet.

USB-C Thunderbolt 3 betyder, at det meste nye og moderne ekstraudstyr kan tilsluttes, og Wi-Fi 6 understøtter trådløst netværk af den allerhurtigste type.

annonce

Priser og tilgængelighed

Startprisen for de nye ultrabærbare PC’er er sat til 1.680 euro, altså små 13.000 kroner. Modellerne bliver tilgængelige i USA og Canada i slutningen af ​​september og udsendes lidt senere i de nordiske lande. Nogen specifik dato har vi ikke fået.

annonce

razer.com

Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
Log ind for at læse videre.

Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Udover Samsung Galaxy Note 20-serien har Samsung i dag lanceret Samsung Galaxy Tab S7 og Tab S7+, Samsung Galaxy Watch 3, Samsung Galaxy Buds Live og sidst, men ikke mindst, Samsung Galaxy Z Fold 2.
  En lækket YouTube-video ser ud til at afsløre nye oplysninger om Sonys støjreducerende hovedtelefoner.
  Vi loves toplyd til lavpris.
  Logitech kapper kablet på sit gaming-hovedsæt, der er udviklet i samarbejde med profesionelle spillere.
  Sådan kommer Huaweis næste Mate 40-serie til at se ud.
  Den ser retro ud, men JBL 4349 er en splinterny tovejs studiehøjttaler – med en 12 tommers bas-enhed og et stort diskanthorn.
  Quick Charge 5 lover halv opladning af et typisk smartphonebatteri på bare fem minutter.
  Halvt oversat Amazon-website er lækket på nettet.

  Aktuelle tilbud

  Annonce
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.