annonce

Ny 65″ OLED fra Philips

IFA 2017

Endelig kommer Philips med en større 65" OLED-model!

Foto: Philips
annonce

Philips lancerer sit første 65″ OLED-tv under IFA-messen i Berlin. Det nye flagskib fra Philips kombinerer den nyeste OLED-teknologi med tresidig Ambilight samt en kraftig P5-billedprocessor til at drive det hele. Topmodellen har i desuden fået et kraftigt 6.1-lydsystem integreret i standeren.

65″ OLED

Vi har allerede erfaret igennem testen af lillebror 55POS9002, at OLED i kombination med Ambilight kan byde på en heftig billedoplevelse! Nu kommer der altså en større model for os, som synes, at 55″ bliver lidt for dagligdags. OLED-skærmen er slank og lækker, og har allerede vundet en Red Dot Design Award for sit udseende.

OLED-skærmen gør det muligt at gengive perfekt sort på skærmen. Den nye 9-serie skal også kunne levere en formidabel lysstyrke – op til 900 nits i følge specifikationerne. Det lover godt for kontrastrige billedoplevelser med de nye HDR-film. Vi synes, at 900 nits lyder ret optimistisk for et OLED, men glæder os til at teste!

Philips 65
Den kraftige P5-processor står for al billedbehandling. Foto: Audun Hage, L&B

Hjertet i den nye Philips-skærm er den meget kraftige P5-billedprocessor, som tager sig af al billedbehandling (skarphed, kontrast, opskalering, bevægelser, støjreduktion etc.). Den er 25% kraftigere end forgængerne og har angiveligt ingen problemer med at håndtere højopløst 4K-video med High Dynamic Range, samtidig med at den fjerner støj og retter andre fejl.

Philips 65
OLED med Ambilight bliver ikke mindre heftigt i 65″ format. Foto: Audun Hage, L&B

Det tresidede Ambilight er integreret i den ultratynde ramme omkring tv’et, imens en 60 W 6.1 soundbar er integreret i soklen.

Philips-skærmen er ligesom tidligere modeller baseret på Android-operativsystemet og giver adgang til et væld af apps og tjenester i Google Play-butikken. Nyt på denne model er støtte for Google Assistant-stemmestyring.

Vi må antagelig vente til årsskiftet, før Philips 65″ i 9-serien lander i butikkerne, og det er endnu ukendt, hvad den vil koste. Dog lover Philips, at den skal være meget konkurrencedygtig!

annonce
Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Læs også

JBL udfordrer Klipsch Reference

Microsofts halvhjertede iPad Pro-dræber fortsætter tradition og fejler

Gallapremiere på Ragnarok – se billeder og video

Sonos-chef: Undskyld!

Denne lyd kan du godt glemme med trådløse hørepropper

Sonos til vrede brugere: Ro på!

Lysstærke objektiver til mellemformatkameraer

Fujifilm lancerer en ny zoom og annoncerer to nye objektiver.

Fotoprinter for hele familien

Philips får Ambilight på alle nye TV’er

Hentet med helikopter

Smart-ur med green-kort til golfspillere

Nødløsning fra midterste hylde redder Huawei fra Google-blokade

Nye super-grafikkort til sommer. Har Nvidia et nyt kort i ærmet til at modstå AMD?

Nødløsning fra midterste hylde redder Huawei fra Google-blokade

Huawei Nova 5T er til at leve med, når det nu ikke kunne være anderledes.