Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Trådløst og støjfrit

Ledninger er noget stads. Det samme er støj. Sennheiser gør kort proces med begge dele i sine vildeste trådløse hovedtelefoner.

Skrevet af / 04/09/2016 - 17:26
Trådløst og støjfrit

Med forbedret Noisegard støjreduktion skal Sennheisers nye trådløse Bluetooth-hovedtelefoner, PXC 550 Wireless, friste kræsne ører. De er designet til folk, der rejser meget, og har brug for støjreduktion sammen med god lyd.

Såsom Sennheiser Momentum On Ear Wireless. Testen kan du læse her.

Den større PXC 550 Wireless spiller op til 30 timer på en opladning, og arbejder sammen med Sennheisers app CapTune, hvor lytteren kan tilpasse lydindstillingerne til sin egen smag. CapTune fungerer både som musikafspiller og til lydindstilling med equalizer, A/B-test og SoundCheck.

De kan styres med et touchfelt på siden, og understøtter ikke kun stemmestyring, men standser musikken, når man tager sine hovedtelefoner af.

Noisegard-teknikken bruger fire mikrofoner, der sender uden støj til en processor, der analyserer støj og lydniveau, og justerer hovedtelefonernes støjreduktion efter omgivelserne.

PXC 550 Wireless er tilgængelig i butikkerne fra august til ca. 3.100 kroner. Altså det samme som den nærmeste konkurrent, Bose QC35, som vi også har testet.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latterligt billigt fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarver

Topliste: Hørepropper og hovedtelefoner til påskeferien

Forbedret hørelse med AirPods Pro

Held og lykke med at købe disse

De bedste hørepropper får en afløser

Skullcandy: GROM-lyd til børneører

Endnu bedre Accentum fra Sennheiser

Forstærkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic fejrer 100 år med specialudgave

Bruger solen som kraftværk

Støjreducerende hørepropper fra OnePlus

0
Lyd & Billede
Scroll to Top