Search
Generic filters

Ny HDR-projektor fra Sony

Sony fortsætter med at dominere den ultra-højtopløste hjemmebiograf.

Sony Professional har nærmest haft monopol på ægte 4K-projektorer de seneste år, og deres VW-modeller leverer nogle af de bedste hjemmebiobilleder, vi har set på et filmlærred. Nu er det tid inde til nogle opdateringer.

Den nyankomne VPL-VW550ES erstatter VPL-VW520ES, og det ser ud til, at Sony har forsøgt at imødegå nogle af de indvendinger, vi havde, da vi testede forgængeren tidligere på året.

VW550 lover (ikke uventet) endnu bedre billedkvalitet end sin forgænger. Lysstyrken er 1.800 lumen og det dynamiske kontrastforhold på 350.000:1. Også på indgangssiden har Sony-projektoren fået nogle forbedringer, med udvidet support for HDR. Begge HDMI-indgange er nu fuldt HDMI 2.0-/HDCP 2.2-kompatible, og klarer ægte 4K-opløsning (4K 24/60p).

3D understøttes også via en indbygget RF-sender.

Desuden vil Sonys nye hjemmebioprojektor være kompatibel med Hybrid Log-Gamma (HLG) via en firmwareopdatering. HLG er en ny HDR-teknik, udviklet af BBC og NHK, som er planlagt til at blive brugt til fremtidige tv-udsendelser og brugergenereret indhold. Sony lover således, at VPL-VW550E er godt rustet til fremtiden.

VPL-VW550ES er tilgængelig i Europa i løbet af oktober 2016. Den nøjagtige pris er endnu ukendt, men vi har hørt en lille fugl synge om EUR 10.000.

annonce
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Disneys nye streaming-tjeneste er på vej til Danmark. Her er, hvad du kan forvente.
  R6-serien lover endnu bedre lyd gennem 112 ændringer.
  Fra i dag kan du tegne abonnement på Disney+ Danmark.
  Den Grammy-nominerede Magnificat med Nidarosdomens jentekor og TrondheimSolistene er nu ude på Tidal med Dolby Atmos-lyd.
  Sværvægtere går sammen om bedre billyd.
  Kinesiske Xiaomi har lavet et OLED-TV, som du kan se igennem!
  McIntosh MC1502 og C22 Mk V pirrer sanserne.
  Logitechs nye rat og pedaler er som skabt til semiprofessionelle hjemme-racerkørere!

  Aktuelle tilbud

  Annonce
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.
  SOMMERTILBUD
  6 UGER LB+
  FOR KUN 6 KR
  Fuld adgang til lydogbillede.dk i sommer!
  PRØV i 6 UGER
  close-link