Search
Generic filters

“Lille” 4K-tv fra Bang & Olufsen

BeoVision Horizon skal kunne bruges til lidt af hvert.

Når den billigste model på 40” koster 23.405 kroner, så ved du, at tv’et kommer fra Bang & Olufsen. De har i dag på IFA-messen i Berlin lanceret BeoVision Horizon, som er et 4K UHD-tv baseret på Android TV-platformen.

Ifølge B&O er BeoVision Horizon “designet til at opfylde alle de krav om fleksibilitet, tilkoblings- og placeringsmuligheder samt ekstraordinær kvalitet, som hører en moderne livsstil til. En livsstil, hvor hjemmet har forskellige roller og hurtigt skal tilpasse sig forandringerne i de daglige rutiner.” som der står i pressemeddelelsen.

Marie Kristine Schmidt, Corporate Vice President. Head of Brand, Design & Marketing hos Bang & Olufsen, præsenterer BeoVision Horizon på årets IFA-messe. Foto: Peter Gotschalk, Lyd & Billede
Marie Kristine Schmidt, Corporate Vice President. Head of Brand, Design & Marketing hos Bang & Olufsen, præsenterer BeoVision Horizon på årets IFA-messe. Foto: Peter Gotschalk, Lyd & Billede

“BeoVision Horizon handler om fleksibilitet og tilkoblings- og placeringsmuligheder, om at skabe sociale rum og dele store oplevelser. Dette 4K UHD-tv samler alt i én dynamisk og smuk løsning, som giver dig en ekstraordinær, men alligevel afslappet og uhøjtidelig tv-oplevelse,” sagde Marie Kristine Schmidt, Vice President for Brand, Design & Marketing, blandt andet, da hun præsenterede tv’et på pressemødet på IFA, hvor Bang & Olufsen udstiller for første gang i mere end ti år.

Foto: B&O
Foto: B&O

Tv’ets panel er omgivet af en sort aluminiumsramme, som nærmest forsvinder, når man ser tv’et forfra, men alligevel medvirker til at give skærmen perspektiv og dybde – og får tv’et til at opleves som et møbel snarere end et stykke elektronik. Under skærmen sidder en række med aluminiumslameller, som dækker for de indbyggede højttalere (2 x 2.5″ drivere hver med 30W forstærker).

Som nævnt kommer BeoVision Horizon med 4K-panel (100 Hz LCD-panel med direct LED), og derudover har det integeret stereolyd. Udover Android TV-platformen understøtter tv’et også Google Cast.

BeoVision Horizon fås med hhv. 40" og 48" panel. Foto: B&O
BeoVision Horizon fås med hhv. 40″ og 48″ panel. Foto: B&O

B&O sender to modeller på markedet. Førnævnte på 40” til 23.495 kroner og en lidt større 48”-model til 33.995 kroner. Man får en BeoRemote One baseret på Bluetooth med i prisen.

BeoVision Horizon kan integreres fuldstændigt med alle Multiroom produkter fra Bang & Olufsen og B&O PLAY og har plads til enten en harddisk eller et Apple TV indeni.

annonce

annonce
4 kommentarer

Skriv et svar

  Læs også

  Kend din type! Hvilket udstyr er uundværligt, når man flytter hjemmefra for at studere?
  Disneys nye streaming-tjeneste er på vej til Danmark. Her er, hvad du kan forvente.
  R6-serien lover endnu bedre lyd gennem 112 ændringer.
  Fra i dag kan du tegne abonnement på Disney+ Danmark.
  Den Grammy-nominerede Magnificat med Nidarosdomens jentekor og TrondheimSolistene er nu ude på Tidal med Dolby Atmos-lyd.
  Sværvægtere går sammen om bedre billyd.
  Kinesiske Xiaomi har lavet et OLED-TV, som du kan se igennem!
  McIntosh MC1502 og C22 Mk V pirrer sanserne.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  TCL QLED800

  Vejl.pris 7999 kr QLED-kup fra TCL

  Sony XH9005 (KD-65XH9005)

  Vejl.pris 12990 kr God til sport og spil

  LG NANO 90 (65NANO906)

  Vejl.pris 12990 kr Kanonstærk kontrast

  LG OLED GX Gallery OLED

  Vejl.pris 27990 kr OLED på udstilling
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.
  SOMMERTILBUD
  6 UGER LB+
  FOR KUN 6 KR
  Fuld adgang til lydogbillede.dk i sommer!
  PRØV i 6 UGER
  close-link