annonce

Hyper-nyheder fra Kingston

CES 2018

Trådløst hovedsæt og farvestrålende mus og taster fra Kingstons spilafdeling.

Foto: HyperX
annonce

HyperX, som er spilafdelingen af Kingston, har for første gang klippet lydkablerne. HyperX Cloud Flight er virksomhedens første trådløse gaming-hovedsæt. På HyperX’ udstilling på Hotel Venetian på CES kunne man også se RGB-spiludstyr, herunder HyperX Alloy Elite RGB, som er et mekanisk tastatur, og den nye spilmus HyperX Pulsefire Surge RGB.

HyperX Cloud Flight Wireless Headset
HyperX Cloud Flight-hovedsættet (herover) har angiveligt den længste batterilevetid på markedet i dag, nemlig 30 timer. Ørekopperne er lukkede og kan roteres 90 grader, så man let kan lytte med på omgivelserne. Hovedsættet er TeamSpeak- og Discord-certificeret og indeholder en aftagelig støjreducerende mikrofon. Det kan bruges med PC, PS4 og PS4 Pro. Der er indbyggede kontroller til justering af LED-effekter, mikrofon, strøm og lydstyrke. Hvordan det hele fungerer i praksis, vil snart vise sig, da vi har fået fat i et af de første testeksemplarer.

HyperX Alloy Elite RGB Mechanical Keyboard
HyperX Alloy Elite RGB-tastaturet er  HyperX’ første mekaniske spiltastatur med RGB-lys. Tastaturet har tre brugerdefinerede belysningsprofiler, som gemmes i tastaturets indbyggede hukommelse.  Tastaturet er bygget over en solid stålramme og taster fra Cherry, som må regnes for tastaturernes Rolls-Royce. Man kan vælge imellem Red, Brown og Blue taster. Forskellen på de tre ligger i eftergiveligheden, og hvorvidt man ønsker den tydelige kliklyd.

HyperX Pulsefire Surge RGB Mouse
Endelig er der musen, hvis navn er lige så oppulent som de andre komponenters: HyperX Pulsefire Surge RGB Mouse. Den har dynamiske 360-graders RGB-lyseffekter, men skulle heldigvis også være både nøjagtig og solid. Op til 16.000 dpi opløsning (det er meget!) og taster med garanti for 50 millioner klik.

Tilgængelighed og pris
HyperX Cloud Flight gaming headset kan købes i januar til 1.199 kroner. HyperX Alloy Elite RGB Mechanical Keyboard er også på vej ud i butikkerne nu. Prisen bliver 1.299 kroner. HyperX Pulsefire Surge RGB Gaming Mouse er tilgængelig i 2. kvartal, prisen er endnu ukendt.

Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Læs også

Gallapremiere på Ragnarok – se billeder og video

Sonos-chef: Undskyld!

Denne lyd kan du godt glemme med trådløse hørepropper

Sonos til vrede brugere: Ro på!

Lysstærke objektiver til mellemformatkameraer

Fotoprinter for hele familien

Philips får Ambilight på alle nye TV’er

Flere modeller får desuden lyd fra Bowers & Wilkins.

Hentet med helikopter

Smart-ur med green-kort til golfspillere

Nødløsning fra midterste hylde redder Huawei fra Google-blokade

Nye super-grafikkort til sommer. Har Nvidia et nyt kort i ærmet til at modstå AMD?

Nu kommer OLED gaming-skærmene

Begynd nedtællingen: Nu kommer Disney+ til Danmark!

Nu kommer OLED gaming-skærmene

Spilbranchen blæser indbrænding en lang march, når flere producenter lancerer 55 tommers OLED-skærme i 2020.