TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Huawei Watch 3-serien kører Harmony OS

Huawei er klar med to nye smart-ure, Watch 3 og Watch 3 Pro.

Som ventet præsenterede kinesiske Huawei den endelige version af operativsystemet HarmonyOS – kaldet HarmonyOS 2 – ved en virtuel pressekonference tidligere i dag.

Præsentationen af det nye økosystem blev fulgt af et par produktlanceringer. Dog var den kommende Huawei P50 smartphone ikke blandt de nye produkter.

Det var i stedet den nye Huawei Watch 3-serie, som nu altså kører på HarmonyOS, hvor tidligere smart-ure fra Huawei – som Watch GT2 Pro og Watch GT2e – kørte på Huawei Lite OS.

De nye ure har samme sundheds-, helbreds- og fitnessovervågningsfunktioner som sine forgængere, men begge ure i Huawei Watch 3-serien inkluderer nu også en præcis temperaturmåler til registrering af hudtemperatur.

Dertil kommer andre nye funktioner som registrering af håndvask og af fald.

De nye Huawei-ure kommer med en 3D-roterende krone, der giver taktil feedback. (Foto: Huawei)

Flere muligheder for at sætte personligt præg

Begge nye smart-ure kommer med et poleret urhus i rustfrit stål, som er prydet med en ur-rude af ultra-buet 3D-glas og et stort display.

De kommer som de første Huawei-ure også med en 3D-roterende krone, der giver taktil feedback. HarmonyOS 2 introducerer også en helt ny brugergrænseflade med en gitter opbygget app menu, der supplerer den 3D-roterende krone for at give en jævnere og mere intuitiv brugeroplevelse, lover den kinesiske producent.

Derudover debuterer Watch 3-serien med et mere ekspansivt udvalg af urskiver og urremme, der giver brugerne mulighed for at personalisere deres smart-ur. Med en bred vifte af temaer, herunder teknologi, spil, DIY og korte videoer, kan urskiverne blandes og matches med fluorelastomer, nylon, læder, rustfrit stål og titanium-remme.

Huawei Watch 3-urene kan personaliseres med en bred vifte af temaer, der inkluderer teknologi, spil, DIY og korte videoer. (Foto: Huawei)

Fitness og helbred

Ifølge Huawei kan begge ure i den nye Watch 3-serie fungere som en professionel fitnessovervågningsassistent, der tilbyder over 100 træningstilstande, registrering af hudtemperatur med den nye temperaturføler, fald-registrering og SOS-alarm.

Dertil kommer sundhedsovervågningsfunktioner som puls, SpO2 og søvn.

Tilgængelighed

Huawei har ikke oplyst mange detaljer om forskellene på de to ure. I pressemeddelelsen kan man dog læse sig til, at Huawei Watch 3 Pro har “ekstra lang batterilevetid, der understøtter fem dages batterilevetid i smart tilstand og giver 21 dage i ultra-lang batterilevetids-tilstand.”

Begge produkter forventes at komme i handlen i Danmark i tredje kvartal.

Skriv en kommentar

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.