Nyhed

Urbanista fejrer ti år med bordeauxfarvede hørepropper

Hørepropperne Urbanista London kommer i bordeaux for at fejre producentens tiårsjubilæum.
forfatter

Svenske Urbanista har specialiseret sig i hovedtelefoner, hørepropper og bærbare højttalere med et moderne udtryk til behagelige priser. I år har Urbanista været ti år på markedet, og det fejrer de ved at udsende de trådløse hørepropper London i specialfarven Burgundy Red.

Overkommelige hørepropper med ANC

Urbanista London er helt trådløse hørepropper, som kan oplades trådløst med en Qi-oplader. De har også aktiv støjreduktion (ANC) for at holde musikken inde og støjen ude.

Desuden har de en Ambient-mode, som gør det modsatte, nemlig forstærker omgivelseslyd, så man rent faktisk kan høre, hvad der foregår omkring én. Hvis du går eller cykler ude i trafikken eller gerne vil høre, hvad folk siger til dig, er det en vældig praktisk funktion.

Bedste lyd til lavpris Brisbane ser ikke ud af alverden, men lyder så meget desto bedre.

Urbanista London er vandafvisende ifølge IPX4 og har fem timers batterilevetid plus yderligere 20 timer i lade-etuiet.

I forvejen kom Urbanista London i farverne sort, pink, hvid og marineblå. Og nu altså også bordeauxfarvet. Den nye farve er kun tilgængelig på urbanista.com/london, og prisen er 149 euro, altså ca. 1.100 kroner.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.