Nyhed

Understøtter også trådløs opladning

De nye RHA TrueControl ANC lader dig vælge, hvor meget støjreduktion og EQ du vil have.
forfatter

Her er RHA Audios spritnye hørepropper, som de siger er endnu bedre end tidligere generationer og endnu mere avancerede. TrueControl ANC har aktiv støjreduktion, Bluetooth med aptX og op til 20 timers batterilevetid. Fordelt på fem timer i selve hørepropperne og 15 timer ekstra fra lade-etuiet, der har indbygget batteri, som kan oplades trådløst på en Qi-ladeplade.

(Foto: RHA Audio)

Små mikrofoner på hørepropperne sender lyden til en processor, der beregner støjspektret og kompenserer efter det. Men brugeren kan også selv justere, hvor meget støjreduktion der skal være, og hvor meget lyd der skal slippe igennem i såkaldt Ambient-tilstand.

Men man kan også justere lyden efter sine egne præferencer i RHA Connect-app’en på mobilen, hvor man også kan indstille støjreduktionen og Ambient-funktionen.

(Foto: RHA Audio)

Det er heller ikke nødvendigt at tage dem ud af ørerne, hvis man skal tale med nogen. Tryk og hold fingeren på venstre høreprop for at stoppe musikken og aktivere ambient-indstillingen, som skal give klar tale i hørepropperne, uden at musikken forstyrrer.

(Foto: RHA Audio)

Talemikrofonen, der bruges til telefonsamtaler, har også støjreduktion for klarere lyd, og der medfølger syv par silikonedutter i forskellige størrelser, så man kan finde et par, der både er komfortable og samtidig giver passiv støjreduktion.

RHA TrueControl ANC kommer til salg i starten af december, og prisen er opgivet til 300 euro (ca. 2.250 kroner), hvilket placerer dem lige i smørhullet sammen med Sennheisers, Sonys og Boses hørepropper.

(Foto: RHA Audio)

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.