TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Trådløse Urbanista-propper til mobilspil

Svenske Urbanista har begået et sæt helt trådløse hørepropper, specielt egnede til spil over Bluetooth.

forfatter
Publiceret 24/06/2022 - 09:00

Svenske Urbanista er kendt for at lave hovedtelefoner og hørepropper i livssstilsdesign og altid til ret rimelige priser. Den opskrift fraviges ikke med Urbanista Seoul, der er helt trådløse (TWS) hørepropper, der ud over musik også skulle være egnede mobilgaming via Bluetooth.

Hørepropperner kan bruges med mobiletelefoner og andre enheder med Bluetooth, såsom Nintendo Switch. De fås i fire stilfulde farver, der i følge pressemeddelelsen er inspireret af Seouls højteknologiske livsstil: Midnight Black (sort), Electric Blue (blå), Vivid Purple (lilla) og Pearl White (hvid).

Urbanista Seoul Vivid Purple Angle 2
Batteritiden er otte timer, og ladeetuiet giver tre ekstra opladninger. (Foto: Urbanista)

Det trådløse propper har en lav latenstid på 70 ms, hvilket lige akkurat er nok til filmlyd og ikke-krævende spil. Batteritiden er op til otte timer, og et trådløst opladningsetui giver tre ekstra opladninger.

Pris og tilgængelighed

Urbanista Seoul koster 899 kroner og kan købes nu.

Urbanista Seoul Lifestyle 2315 small
Urbanista Seoul har IPX4-vandtæthed, så de burde overleve både træningen og fotosessionen. (Foto: Urbanista)

 

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
High-tech-propper til gaming Svenske Urbanista har begået et sæt helt trådløse hørepropper, specielt egnede til spil over Bluetooth.
Heftig racing i Forza Motorsport Rygtet siger, at det bliver den teknisk mest avancerede racing-simulator nogensinde.
Billige mekaniske spiltaster i slank indpakning Til gaming er der ikke noget, der slår mekaniske tastaturer. Logitch G413 SE kommer i to udgaver, der både er kompakte og til at betale.
Rekordhurtig skærm fra Asus Asus ROG Swift 500Hz er den vildeste gaming-skærm, du kan købe i 2022.
Kulsort OLED-skærm til gaming Alienware AW3423DW er den første gaming-skærm med QD-OLED. Hvad kan være bedre end perfekt sortniveau? En hel del, viser det sig.
Spil i 3D uden briller Acer Predator Helios 300 giver dine spil dybde.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend