Nyhed

Trådløse JBL-hørepropper med langvarigt batteri

Vi bliver også lovet god lyd med de helt trådløse JBL Live 300TWS.
forfatter

Med deres helt nye trådløse hørepropper 300TVS satser JBL på batterilevetid. De henviser til en undersøgelse med lidt over to tusind deltagere, som de selv har foretaget, der viser, at 91 procent af de unge brugere i gennemsnit spiller musik i mere end tre timer hver dag. Det betyder, at batterilevetiden er overordentlig vigtig.

JBL Live 300TWS i blå. (Foto: JBL)

Derfor lover JBL, at Live 300TWS kan spille alle dine playlister med både kraft og masser af bastryk – og at du får spillet hele listen igennem.

JBL opgiver den samlede batterilevetid til 20 timer, inklusive det genopladelige etui, man putter i lommen. Fordelingen er seks timer i selve hørepropperne og yderligere 14 timer i etuiet.

Videoanmeldelse: 7 helt trådløse hørepropper i premiumklassen Hvis du elsker hørepropper med god lyd, men hader ledninger, så er det nogle af de her, du skal have.

Hørepropperne er kompatible med stemmeassistenten Google Assistant på telefonen samt Amazon Alexa. Ikke et ord om Apples Siri. Man aktiverer stemmekommandoer ved at stryge fingeren ned ad den ene høreprop.

Aktiv støjreduktion er der ikke, men til gengæld det måske endnu vigtigere Ambient Aware, som lukker omgivelseslyde ind. Ret smart, når man færdes i trafikken.

Med etuiet får man i alt 20 timers spilletid. (Foto: JBL)

TalkThru-funktionen lader dig gøre det samme midlertidigt med et let tryk med fingeren, f.eks. når nogen prøver at tale til dig.

Pris og tilgængelighed

JBL Live 300TWS kan købes nu, f.eks. i JBL’s online-butik, hvor de koster 1.199 kroner.

Live 300TWS fås også i hvid. (Foto: JBL)

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.