TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Trådløs hovedtelefon fra B&O Play

BeoPlay H7 er en trådløs hovedtelefon med touch-betjening og lang batteritid.

Bang & Olufsen har føjet endnu et medlem til B&O Play-serien. Det gælder hovedtelefonen BeoPlay H7, der er trådløs og har et genopladeligt batteri med op til 20 timers spilletid

H7 lægger sig midt imellem den kablede H6 og den trådløse H8 med aktiv støjreduktion. Ligesom på disse er komfort i højsædet. Det – og så et materialevalg i luksusklassen.

Ørekopperne og hovedbøjlen er i aluminium og ørepuderne i hukommelsesskum betrukket med blødt lammeskind. De udskiftelige batterier klarer op til 20 timers trådløs afspilning. Og glemmer man at slukke hovedtelefonen, aktiveres batterisparefunktionen automatisk efter 15 minutter.

Der er ingen knapper på H7. Med enkle bevægelser på den berøringsfølsomme ørekop kan man styre musikken og besvare opkald – også med handsker på.

Foto: B&O Play
Foto: B&O Play

BeoPlay-serien henvender sig til en noget yngre kundegruppe end B&O’s traditionelle produkter. De beskrives som “musikelskere, som vil have de bedste produkter på markedet. De er innovative, kompromisløse og i konstant bevægelse.”

Pris og tilgængelighed
BeoPlay H7 koster 3.299 kroner, og fås i sort og naturfarvet.

Vi vender tilbage med en test.

BeoPlay

BeoPLay H7 fås i sort og natur/aluminium. Foto: B&O Play
BeoPLay H7 fås i sort og natur/aluminium. Foto: B&O Play

Skriv en kommentar

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.