Hovedtelefoner

BeoPlay H7 er en trådløs hovedtelefon med touch-betjening og lang batteritid.
Annonce
Annonce
forfatter

Bang & Olufsen har føjet endnu et medlem til B&O Play-serien. Det gælder hovedtelefonen BeoPlay H7, der er trådløs og har et genopladeligt batteri med op til 20 timers spilletid

H7 lægger sig midt imellem den kablede H6 og den trådløse H8 med aktiv støjreduktion. Ligesom på disse er komfort i højsædet. Det – og så et materialevalg i luksusklassen.

Ørekopperne og hovedbøjlen er i aluminium og ørepuderne i hukommelsesskum betrukket med blødt lammeskind. De udskiftelige batterier klarer op til 20 timers trådløs afspilning. Og glemmer man at slukke hovedtelefonen, aktiveres batterisparefunktionen automatisk efter 15 minutter.

Der er ingen knapper på H7. Med enkle bevægelser på den berøringsfølsomme ørekop kan man styre musikken og besvare opkald – også med handsker på.

Foto: B&O Play
Foto: B&O Play

BeoPlay-serien henvender sig til en noget yngre kundegruppe end B&O’s traditionelle produkter. De beskrives som “musikelskere, som vil have de bedste produkter på markedet. De er innovative, kompromisløse og i konstant bevægelse.”

Pris og tilgængelighed
BeoPlay H7 koster 3.299 kroner, og fås i sort og naturfarvet.

Vi vender tilbage med en test.

BeoPlay

BeoPLay H7 fås i sort og natur/aluminium. Foto: B&O Play
BeoPLay H7 fås i sort og natur/aluminium. Foto: B&O Play

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.
Annonce
Annonce

Læs også

Det kræver ikke særlige super-ører at høre forskel på hi-fi-udstyret. Enhver med en nogenlunde normal hørelse kan gøre det. Det handler alene om teknik og lidt øvelse.
Streaming-forstærker, der kan alt, hvad man kan tænke sig, og lidt til.
Engang var jagten på den bedste lyd enhver ung mands hobby. Nu foretrækker de fleste at nyde musikken som baggrunds-underholdning. De gamle dage vender aldrig tilbage. Men nutiden ligner lidt alligevel.
Nu kommer der endelig en Hegel-forstærker til vinylentusiaster.
BMW’s kommende elbil får rørt sig på testbanen.
Cambridge Audio DacMagic 200M har MQA-dekodning og hovedtelefonforstærker.
Høretelefonerne Nova H1 er lavet til kvinder og andre, der holder af at pynte sig med øreringe.
Lillebitte sub med uanede kræfter.
Især OnePlus 9 bliver en markant opgradering i forhold til OnePlus 8, mens skærmene ikke forandrer sig meget i forhold til sidste år.
En af de mest populære Netflix-film nogensinde får snart sin opfølger(-e?).
Det kræver ikke særlige super-ører at høre forskel på hi-fi-udstyret. Enhver med en nogenlunde normal hørelse kan gøre det. Det handler alene om teknik og lidt øvelse.
De to kinesiske mobilproducenter vil fremover udvikle produkter i fællesskab.
Nu kan du glæde dig til mere pomp, pragt, intriger – og sex – blandt det bedre borgerskab i 1800-tallet.
Reporter-udgave med kevlar
Premieren på den 25. James Bond-film flyttes til efteråret.
Med endnu en global streamingaktør på det nordiske markedet optrappes kampen om streamingabonnenterne.