NYHED

Testvinder til iPhone

Nu fås MA650 med Lightning-stik.
forfatter

Hørepropperne fra skotske RHA gør det ofte godt i vores tests. De små MA650 Wireless vandt vores test af trådløse hørepropper sidste år, men nu kommer der en version med Lightning-kabel til iPhone.

Det betyder som regel bedre lyd og talekvalitet. MA650i løser også et problem med nyere iPhone-modeller, der ikke har hovedtelefonudgang.

(Foto: RHA)

Hørepropperne, der er lavet i stål, har en 135 cm lang ledning med kontrol/mikrofon og et stort udvalg af silikonedutter i forskellige størrelser. Her finder man også vores favorit, dutter af memory-skum, der former sig efter øregangene.

RHA MA650i kommer til salg den 23. maj, og prisen bliver ca. 550 kroner.

(Foto: RHA)

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.