TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Støjreducerende, fleksible ørepropper

BeoPlay udsender robuste, men lette ørepropper for rejsende.

Når du sidder i toget eller flyet, eller for den sags skyld på kontoret, er det rart at kunne lukke al støjen ude. Men støjreducerende hovedtelefoner har ofte en tendens til at være lidt klodsede. Det håber Bang & Olufsen at afhjælpe med sin nye BeoPlay H3 ANC.

beoplay-h3-anc-gunmetal-grey
Foto: B&O Play

De har nemlig forsøgt at lave så behagelige og lette in-ear-hovedtelefoner som muligt. De er lavet af letvægtsmetal, der gør dem både robuste og fri for ridser, men også meget lette. Den trekantede form siges at passe perfekt til øret, og der medfølger propper i forskellige størrelser.

Læs også vores test af de støjreducerende hovedtelefoner BeoPlayer H8

Støjreduktionen opnås ved, at mikrofonerne måler den omgivende støj og sender den til en processor, der genererer et modfasesignal, der opvejer støjen. Batteriet skal holde i 20 timer, mere end nok til en længere rejse. Og skulle de løbe tør for strøm, kan du fortsætte med at lytte, men uden støjreduktion.

beoplay-h3-anc-gunmetal-grey-close
Foto: B&O Play

Selvfølgelig skulle de også lyde godt. Ifølge B&O har målet været at finde den perfekte balance mellem lyd, støj og stilhed, hvilket eliminerer behovet for at skrue op for lyden for at opfatte de små detaljer.

BeoPlay H3 ANC kommer til salg i oktober-november i egne butiker, online på www.beoplay.com og i udvalgte butikker. Prisen bliver 1.999 kroner.

Skriv en kommentar

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Freelancejournalist. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.