TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Sportspropper fra JBL

JBL Reflect Mini BT er de hidtil mindste træningshovedtelefoner fra Harman-koncernen.

forfatter
Publiceret 30/11/2015 - 12:10

JBL Reflect Mini BT er et sæt trådløse letvægts-in-ear-sportshovedtelefoner med fokus på komfort og stabilitet.

Reflect BT-serien tilbyder i forvejen trådløse hovedtelefoner til sportsbrug, men Reflect MIni BT er altså de mindste i serien. De har op til otte timers batteritid og en treknaps fjernbetjening til styring af musik og opkald.

Som sports-hovedtelefoner er de svedsikre, og med en reflekterende ledning kan de ses i vintermørket under løbetræningen. En “krog” holder dem stabilt fast under træningen.

Foto: JBL
Foto: JBL

JBL Reflect Mini BT fakta:

 • Bluetooth 4.1
 • Letvægtsdesign
 • Svedsikre IPX-4
 • JBL signaturlyd
 • Op til otte timers batteritid
 • Reflekterende ledningsdesign
 • Treknaps fjernbetjening
 • Ergonomiske ørepropper
 • Kompatibel med både Apple- og Android-enheder
 • 5,8mm dynamiske drivere
 • Fås i fire farver – rød, blå, turkis og sort

Pris og tilgængelighed:
JBL Reflect Mini BT har en vejledende pris på 799 kroner, og kan købes nu.

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
T+A hovedtelefoner: Topmodellen er en drøm Når T+A laver hovedelefoner, så tager de opgaven alvorligt. Topmodellen Solitaire P er det rene kunstværk.
Mere tilgængelige hovedtelefoner fra Meze Med 109 Pro ønsker Meze at tilbyde mange af kvaliteterne fra sine flagskibe til en meget lavere pris
10 helt trådløse hørepropper til under en tusse Hvilke trådløse hørepropper er bedst, når man allerhelst vil bruge pengene på noget helt andet? Og bør man prioritere støjreduktion i budgetklassen? Læs vores test!
Endelig lancerer de trådløse hørepropper med støjdæmpning Beyerdynamic Free Byrd er utroligt nok deres første helt trådløse hørepropper.
Ingen ferie uden et par af disse hovedtelefoner Musik er vigtigt hele året, men specielt om sommeren er hovedtelefoner et must. Her er vores favoritter med støjreduktion.
Endelig CD-kvalitet via Bluetooth! NuraTrue Pro er de første trådløse hørepropper med aptX Lossless.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend