TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Spillepropper fra Roccat og Turtle Beach

Roccat og Turtle Beach har lavet helt trådløse hørepropper til gaming og træning. De er to sider af samme sag.

forfatter
Publiceret 24/03/2022 - 10:06

Turtle Beach og Roccat har begge lanceret helt trådløse hørepropper, der både kan bruges som træningspropper og til gaming på farten. De to produkter har samme pris, nemlig 799 kroner. Og om man skal vælge det ene eller det andet, afhænger alene af personlig stil og mærkeloyalitet. Eftersom det i virkeligheden er to varianter af samme model. Roccat ejes da også af Turtle Beach.

SCOUT AIR IMAGE 4
Turtle Beach Scout Air. (Foto: Turtle Beach)

Turtle Beach Scout Air og Roccat Syn Buds kan bruges med alle Bluetooth-enheder. Til glæde for mobilspillere har de “Game mode” med 60 ms latenstid. Dobbelte mikrofoner skulle opfange stemmer klart, og der er 20 timers samlet batteritid (fem timer i propperne og 15 timer ekstra via opladningsetuiet). Scout Air og Syn Buds Air er IPX4-klassificerede for sved- og vandtæthed, så de kan også bruges til træning.

Syn Buds Air Press Pic 01 3840x2160
Roccat Syn Buds Air. (Foto: Turtle Beach)

 

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv en kommentar

MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
En drøm til både lydstudie og nydelse MM-500 er udviklet af og for studieteknikere, for at afsløre hele substansen i en optagelse. Noget som også giver ren nydelse til "almindelige mennesker".
Spændende nyheder fra Audio-Technica StreamSet-serien er lavet specielt til professionelle gamere og Twitch-streamere.
Unikke hovedtelefoner Disse hovedtelefoner ser både fantastiske ud og lyder fremragende. Og med et udseende, som kun instrumentmagere kan designe.
Kineserne kan købe OnePlus 11 allerede på mandag Lanceringen sker mere end en måned før den globale lancering, som først løber af stablen d. 7. februar.
Det har du ikke fået til 1.000 kroner før Med FreeBuds 5i vil Huawei give uovertruffen kvalitet for pengene.
Følg Lyd & Billede