TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Spillepropper fra Roccat og Turtle Beach

Roccat og Turtle Beach har lavet helt trådløse hørepropper til gaming og træning. De er to sider af samme sag.

forfatter
Publiceret 24/03/2022 - 10:06

Turtle Beach og Roccat har begge lanceret helt trådløse hørepropper, der både kan bruges som træningspropper og til gaming på farten. De to produkter har samme pris, nemlig 799 kroner. Og om man skal vælge det ene eller det andet, afhænger alene af personlig stil og mærkeloyalitet. Eftersom det i virkeligheden er to varianter af samme model. Roccat ejes da også af Turtle Beach.

SCOUT AIR IMAGE 4
Turtle Beach Scout Air. (Foto: Turtle Beach)

Turtle Beach Scout Air og Roccat Syn Buds kan bruges med alle Bluetooth-enheder. Til glæde for mobilspillere har de “Game mode” med 60 ms latenstid. Dobbelte mikrofoner skulle opfange stemmer klart, og der er 20 timers samlet batteritid (fem timer i propperne og 15 timer ekstra via opladningsetuiet). Scout Air og Syn Buds Air er IPX4-klassificerede for sved- og vandtæthed, så de kan også bruges til træning.

Syn Buds Air Press Pic 01 3840x2160
Roccat Syn Buds Air. (Foto: Turtle Beach)

 

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Rekordhurtig skærm fra Asus Asus ROG Swift 500Hz er den vildeste gaming-skærm, du kan købe i 2022.
Kulsort OLED-skærm til gaming Alienware AW3423DW er den første gaming-skærm med QD-OLED. Hvad kan være bedre end perfekt sortniveau? En hel del, viser det sig.
Spil i 3D uden briller Acer Predator Helios 300 giver dine spil dybde.
Netflix-action med dig selv i hovedrollen Nye mobilspil til Android og iOS. Kan du overleve zombieapokalypsen?
Propper til træning og spil Roccat og Turtle Beach har lavet helt trådløse hørepropper til gaming og træning. De er to sider af samme sag.
To hurtige gamingskærme fra Dell Dell 32 4K UHD Gaming Monitor og Dell 32 USB-C Gaming Monitor lover hurtig action til spillene.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend