TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Smuk og trådløs

De trådløse AKG K935 vækker må-have begæret med sit sobre hvide design og tilpassede dockingstation.

forfatter
Publiceret 17/05/2013 - 16:46

Trådløse hovedtelefoner hjemme er rigtig praktiske, men ikke altid det bedste valg, hvis lydkvalitet står højt på ønskelisten. Det vil AKG gøre noget ved, siger de, med disse super lækre K935.

Den trådløse overførsel bruger 2,4 GHz teknologi til at sende musikken fra den kombinerede sender og ladestation – som kan hænges på væggen – og det giver en rækkevide omkring 30 meter. Eller tre gange længere end Bluetooth-standarden klarer. Da overførslen er digital, vil der heller ikke være støj eller interferens indblandet. At den bruger en trådløs teknologi, som ikke komprimerer signalet, sætter vi plus i margen for.

Batteritiden er opgivet til otte timer pr. opladning, og den har en egen indstilling til brug sammen med mobiltelefoner eller tablets, således at lyden ikke bliver for lav, når bærbare enheder er tilsluttet. Samtidig kan man dæmpe følsomheden, når de er koblet til anlægget, for højere signalkvalitet og bedre lyd.

Store stofbeklædte ørepuder, som ligger om og ikke på øret, skal give udmærket bærekomfort, mens yderlige markerede knapper på øreklokken betyder, at det er let at betjene volumen under afspilning.

Prisen ventes at havne omkring 2.000 kroner, og K935 vil være i butikkerne i løbet af maj.

AKG-K935dock

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
2 Kommentarer
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Seriøs lyd til en rimelig pris Hvis du går et trin ned fra topmodellerne, kan du få næsten lige så god lyd for meget færre penge.
Farvel, støj! Sony overgår sig selv med de nye WH-1000XM5. Klasseledende støjreduktion, bedre lyd og bedre komfort end nogensinde.
Shure giver gylden lyd til lavpris Shure Aonic 40 går efter deres egen storebror, og på enkelte områder har den billigere model overtaget.
PSB-hovedtelefoner tilpasser sig din hørelse PSB M4U 8 MKII har digital støjreduktion og tilpasser sig brugerens hørelse. Men de er ikke uden svagheder.
Verdenspremiere: Sennheiser har gjort det igen Sennheiser har endnu en gang forbedret deres bedste trådløse hørepropper. Momentum True Wireless 3 er en sand fornøjelse.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend