TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Smarte, justerbare hovedtelefoner

Torque Audio t402v har udskiftelige ørepuder og justerbar lyd.

Valget af hovedtelefoner kan afhænge af, hvilket humør du er i, hvad du lytter til, og hvor du er. On-ear-hovedtelefoner er praktiske at have med sig, men de større over-ear-modeller er mere komfortable og kan give bedre lyd. Med Torque Audios nye t402v behøver det ikke være enten-eller.

Foto: Torque Audio
Foto: Torque Audio

Ørekopperne har nemlig aftagelige puder, så du kan vælge hvilken størrelse, du foretrækker lige nu. Men det er smartere endnu. Ved at rotere puderne, kan man nemlig justere lyden til en af ​​fire lydprofiler. Så du kan i alt få hovedtelefonerne til at lyde på otte forskellige måder.

Foto: Torque Audio
Foto: Torque Audio

Elementerne er egenudviklede 40-millimeter med “biocelle-membraner”. På ledningen er der en mikrofon med fjernbetjening til iPhone. Hovedbøjlen er desuden lavet i stål, så den kan modstå alle former for vridning og bøjning.

Forventet pris ca. 3.200 kroner.

www.torque.audio

Skriv en kommentar

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Freelancejournalist. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.
Lyd & Billede