TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Sikker lyd til små ører

JVC Tinyphones gør det sikkert for børn fra tre år at lytte til musik og spille spil.

I en verden, hvor apps, film og musik er blevet en vigtig del af hverdagen selv for små børn, kan du ønske at beskytte de mindste ører mod for høje lydniveauer. JVC har udviklet Tinyphones, specielt rettet mod børn i alderen fra tre år.

Hovedtelefonerne har et “børnevenligt design”, og den maksimale lydstyrke er begrænset til 85 dB, hvilket eliminerer risikoen for høreskader.

Flere farver er tilgængelige, og klistermærker medfølger. Foto: JVC
Flere farver er tilgængelige, og klistermærker medfølger. Foto: JVC

I Tinyphones-familien finder man både ørepropper og større hovedtelefoner. In-Ear Tinyphones koster ca. 250 kroner, mens de større Tinyphones koster ca. 350 kroner. De findes i forskellige farver, og forskellige klistermærker medfølger.

JVC

En ørepropversion er også tilgængelig. Foto: JVC
En ørepropversion er også tilgængelig. Foto: JVC

Skriv en kommentar

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.
Lyd & Billede