Hovedtelefoner

In-ear-hovedtelefonerne Truu er helt uden ledning, og de oplades endda trådløst.
forfatter

Trådløse ørepropper, som også mangler kabel mellem propperne, har vi set før. Vi har for eksempel tidligere testet den svenske Earin.

Men nu er der endnu et svensk hovedtelefon-projekt på Kickstarter. Og Truu har et par unikke fordele. Blandt andet oplades de også trådløst blot ved at lægge dem på ladepladen.

Foto: Truu Wireless
Foto: Truu Wireless

Propperne kan sættes sammen med magneter, hvilket samtidig slukker dem for at spare strøm. De er også modstandsdygtige mod fugt, så du kan bruge dem, når du træner. Comply Foam-puder sørg for, at de sidder på plads, og at du får en god tætning for lyden. De har også en mikrofon, så du kan tage opkald fra din mobiltelefon.

Foto: Truu Wireless
Foto: Truu Wireless

Truu er i øjeblikket på prototype-stadiet, men forventes at være levereringsklar til efteråret. Butiksprisen lander på USD 250, men hvis du forudbestiller på Kickstarter, kan du få dem for USD 150.

Fakta
Frekvensområde: 18-22.000 Hz
Følsomhed: 105 dB SPL +/- 2dB
Vægt: 5 g
Spilletid i stereo: Op til 5 timer
Spilletid i mono: Op til 15 timer
Standby-tid: 240 timer
Opladningstid: 70 minutter

Læs mere på truuwireless.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Freelancejournalist. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.