Professionel lyd til lav pris

Sennheiser HD 560S er nærmest uhørt billige i forhold til, hvad vi bliver lovet.

Sennheiser lover, at de nye HD 560S giver en meget neutral lyd, der tilfredsstiller lydteknikeres høje krav til lydkvalitet, når de skal mikse deres optagelser. De samme kvaliteter vil selvfølgelig komme musikelskere til gode.

“Med en naturlig og nøjagtig referencelyd, der afslører alle detaljer, suppleret med en enestående lavfrekvent forlængelse, giver hovedtelefonerne en unik lydoplevelse og en følelse af, at man nærmest ikke har noget på hoved og ører.”

Læs også Nye hovedtelefoner? Drop støjreduktionen – og fald i svime over lyden! Køb traditionelle hørebøffer for de penge, du havde tænkt dig at bruge på trådløse støjdræbere.
9 hodetelefoner 2020

HD 560S er fjerlette

HD 560S vejer ikke meget, kun 240 gram. I kombination med det åbne, åndbare design skulle det give førsteklasses komfort.

De 38 mm store drivere er vinklet lidt bagud, så lyden i højere grad virker, som om den kommer forfra. Ligesom fra et par højttalere. Det samme princip bruges på flagskibsmodellen HD 800 S, som måske har det bedste stereoperspektiv, vi hidtil har hørt fra et par hovedtelefoner.

Sennheiser lover, at de overkommelige hovedtelefoner vil give meget af stereoperspektivet fra et par højttalere, men uden de pladsproblemer, man får med højttalere.

(Foto: Sennheiser)

Til stationær brug

Som de fleste åbne hovedtelefoner er HD 560S ikke beregnet til bærbar brug. Ikke alene bliver lydlækage et problem; impedansen på 120 ohm kan også være lidt problematisk for bærbare afspillere.

Desuden er jack-stikket for enden af ledningen af den store type, altså 6,3 mm. Ganske vist følger der en adapter til 3,5 mm minijack med, men den er nok snarere beregnet til lydkort og stationære forstærkere med lille hovedtelefonudgang.

Pris og tilgængelighed

Med de mange lovord om lyd i referenceklassen er det nærmest sensationelt, at HD 560S ikke koster mere end 1.590 kroner. Hovedtelefonerne er i butikkerne fra den 8. oktober.

Vi har allerede fået Sennheiser HD 560S ind til test og glæder os til at dele vores erfaringer.

sennheiser.com

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Philips lancerer 17 og 24 tommers computerskærme med touch-funktion. Den største, 242B9TL, har Full HD-opløsning.
  Den norske succesforfatter Jo Nesbø går sammen med HBO om et kommende serieprojekt.
  Tidal gør ligesom Spotify: Med Tidal Connect er det lettere at streame musikken til kompatible højttalere.
  Ratched er en af Netflix’ største succeser nogensinde.
  Standardprogrammet til fotoredigering bliver smartere med kunstig intelligens.
  Med kun få dage tilbage til sæsonpremieren har Disney udsendt en ny trailer til den populære Star Wars-serie!
  Lækkede billeder viser kommende Galaxy S-modeller for første gang.
  Gamle planer er fundet frem af skuffen og bliver nu støvet af i en teaser på Twitter.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Bang & Olufsen Beoplay H95

  Vejl.pris 6000 kr Fornemme støjdæmpere fra B&O

  JBL Club One

  Vejl.pris 2699 kr JBL blander sig i toppen

  Shure Aonic 50

  Vejl.pris 3200 kr Hele stjernehimlen åbenbarer sig

  Sony WH-1000XM4

  Vejl.pris 2800 kr Den nye konge af støjreduktion
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.