TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Philips letvægtshovedtelefoner

Philips er lykkedes over al forventning med deres nye hovedtelefoner og vinder test efter test. Nu kommer en billigere model i topserien kaldet M1.

forfatter
Publiceret 16/04/2013 - 16:35

Fidelio M1 hedder den, og den kompakte hovedtelefon til bærbart brug har mikrofon og styring af din smartphone på ledningen. Den 200 gram lette og lukkede M1 bruger 40 mm elementer med såkaldte HD-neodymmagneter, placeret i et akustisk basreflekskammer for bedre dynamik og fyldigere bas.

Hovedtelefonerne er klædt i kunstskind over lette plastmaterialer og har samme design som topmodellen X1, som vi testede for nylig. Den test kan du læse her.

Fidelio koster EUR 200. En dansk pris kender vi endnu ikke.

M1

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Seriøs lyd til en rimelig pris Hvis du går et trin ned fra topmodellerne, kan du få næsten lige så god lyd for meget færre penge.
Farvel, støj! Sony overgår sig selv med de nye WH-1000XM5. Klasseledende støjreduktion, bedre lyd og bedre komfort end nogensinde.
Shure giver gylden lyd til lavpris Shure Aonic 40 går efter deres egen storebror, og på enkelte områder har den billigere model overtaget.
PSB-hovedtelefoner tilpasser sig din hørelse PSB M4U 8 MKII har digital støjreduktion og tilpasser sig brugerens hørelse. Men de er ikke uden svagheder.
Verdenspremiere: Sennheiser har gjort det igen Sennheiser har endnu en gang forbedret deres bedste trådløse hørepropper. Momentum True Wireless 3 er en sand fornøjelse.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend