TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Philips Fidelio X3 på vej

Philips’ bedste hørebøffer kommer i en ny udgave.

forfatter
Publiceret 26/08/2020 - 14:02

Philips Fidelio X3 er den tredje udgave af de superkomfortable og meget vellydende hovedtelefoner i Philips’ X-serie. De er beregnet til hjemmebrug og er hverken trådløse eller udstyret med støjreduktion. I stedet har de kabel, åbne ørekopper og 50 mm drivere indeni.

Vi så en tidlig version af Fidelio X3 allerede i januar og fik dengang et meget positivt indtryk af bærekomfort og lydkvalitet.

(Foto: Philips)

At de er åbne og ikke lukkede, betyder at de lækker lyd ud på siderne af ørekopperne, men også at de lyder bedre, ifølge Philips. Det har vi selv hørt, da vi testede den tidligere model, Fidelio X2, som er baseret på de samme principper.

X3 er også såkaldt Hi-Res-certificerede, hvilket vil sige, at de er lavet til at gengive dynamikken og frekvensområdet i højopløste lydfiler.

Læder fra skotske Muirhead og stof fra danske Kvadrat er blandt de materialer, Philips har udvalgt til X3, der kommer i butikkerne i slutningen af august. Prisen bliver 2.995 kroner.

(Foto: Philips)
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Billig USB-DAC fra Creative Sound Blaster X1 er en kompakt og tegnebogsvenlig USB-DAC til computeren.
Fantastisk lyd fra B&W Px7 S2 er slet og ret et sæt hovedtelefoner med fantastisk vellyd, som endda har støjreduktion.
Sjælefred til spotpris Creative Zen Hybrid ser langt dyrere ud, end de i virkeligheden er. Og sådan lyder de også.
Stjernestøv fra Sennheiser Efter tre år har Sennheiser endelig opdateret sine trådløse Momentum-hovedtelefoner. Og Momentum 4 Wireless skuffer ikke.
LG lancerer nye hørepropper LG’s nye TONE Free hørepropper sidder som støbt, og de lover store lydoplevelser med bl.a. Dolby Atmos og støjreduktion
Familieforøgelse i FreeBuds-familien FreeBuds-familien udvides med Pro 2
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend