Nyhed

Philips Fidelio X3 på vej

Philips’ bedste hørebøffer kommer i en ny udgave.
forfatter

Philips Fidelio X3 er den tredje udgave af de superkomfortable og meget vellydende hovedtelefoner i Philips’ X-serie. De er beregnet til hjemmebrug og er hverken trådløse eller udstyret med støjreduktion. I stedet har de kabel, åbne ørekopper og 50 mm drivere indeni.

Vi så en tidlig version af Fidelio X3 allerede i januar og fik dengang et meget positivt indtryk af bærekomfort og lydkvalitet.

(Foto: Philips)

At de er åbne og ikke lukkede, betyder at de lækker lyd ud på siderne af ørekopperne, men også at de lyder bedre, ifølge Philips. Det har vi selv hørt, da vi testede den tidligere model, Fidelio X2, som er baseret på de samme principper.

X3 er også såkaldt Hi-Res-certificerede, hvilket vil sige, at de er lavet til at gengive dynamikken og frekvensområdet i højopløste lydfiler.

Læder fra skotske Muirhead og stof fra danske Kvadrat er blandt de materialer, Philips har udvalgt til X3, der kommer i butikkerne i slutningen af august. Prisen bliver 2.995 kroner.

(Foto: Philips)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.