Nye legekammerater til din smartphone

Sonys omfattende forårskollektion af hovedtelefoner til både afslapning og svedeture.

Foråret giver en anledning til at komme ud i den friske luft. Men det betyder ikke, at man nødvendigvis skal lade musikken blive hjemme. Sony har ikke mindre end 12 bud på nye hovedtelefoner, som kan arbejde sammen med smartphones og andre bærbare enheder.

De fleste af hovedtelefonerne er fra serierne MDR-ZX og MDR-EX, som er henholdsvis fuldvoksne og in-ear-modeller. Flere af hovedtelefonerne har indbygget mikrofon og fjernbetjening til håndfri mobilsnak. En anden af forårets nyheder er de trådløse og vandafvisende hovedtelefoner MDR-AS700BT.

Blandt de mange modeller kan nævnes de trådløse MDR-ZX750BN, som kombinerer lydisolering og støjreduktion med brugervenlige forbindelsesmuligheder via Bluetooth og NFC. Det loves, at op til 98 procent af udefra kommende lyd blokeres. Batteritiden er 13 timer med støjreduktionen slået til.

MDR-ZX610AP udmærker sig ved, at fjernbetjeningen kan udvides og personaliseres ved hjælp af app’en “Smart Key” (Android). ZX610AP fås i fire farver.

Toppen af in-ear-modellerne udgøres af MDR-EX650AP, som er lavet i massivt messing, hvilket skulle hjælpe til at modvirke uønskede vibrationer og resonaner. . Det nye design har indbygget en 12 mm EX-driver, som er blevet videreudviklet til et endnu mere komfortabelt fit – og lydkvaliteten er stadig helt i top.

Huset på de nye MDR-EX650AP er lavet i massiv messing, hvilket giver et bredere lydbillede. Messing bliver for eksempel brugt i trompeter og saxofoner, og denne blanding af kobber og zink er værdsat af musikere i hele verden for dens densitet, smukke overflade og akustiske egenskaber. Materialet er tungere end aluminium, hvilket fjerner uønskede vibrationer og resonans. Lydbilledet bliver derfor en ren og upåvirket gengivelse af mellem- og højfrekvenserne. Headsettets ledningsførte mikrofon og fjernbetjening gør det nemt at tale håndfrit gennem din smartphone.

I den mere tegnebogsvenlige ende findes MDR-EX110 og EX15. Begge fås i “AP”-versioner med mikrofon og fjernbetjening i ledningen.

Hvis du gerne vil svede, mens du lytter til musik, er svaret MDR-AS700BT, som er et trådløst, vandafvisende hovedsæt til træningsbrug. Nakkebåndet sørger for, at de bliver siddende, selv om det går hedt til.

Pris og tilgængelighed

De nye MDR-ZX- og MDR-EX-serier er tilgængelige fra april 2014. De trådløse og vandafvisende MDR-AS700BT-hovedtelefoner kan allerede købes nu. Vejledende udsalgspriser er:

 

Les videre
Exit mobile version