Hovedtelefoner

Dræb dine modstandere uden at hænge dig i kabler.
forfatter

Gode hovedtelefoner har vi alle brug for, men i gamernes særlige parallelunivers er lydkvaliteten et spørgsmål om (virtuel) liv og død.

LucidSound er et helt nyt hovedtelefonmærke, specielt til spillebrug. Det er udviklet af grundlæggerne af Tritton, som især er kendt blandt computerspillere. Deres første produkt hedder LS30 Wireless Universal Gaming Headset.

Hovedsættet fik tidligere i år Editors’ Choice-prisen på CES. Nu er det nået til Europa og Skandinavien.

Foto: LucidSound
Foto: LucidSound

LS30 Wireless Universal Gaming Headset kan bruges sammen med PlayStation 3 og 4, Xbox One og Xbox 360 samt smartphones og tablets.

Driverne er på 50 mm og forsynet med neodymiummagneter. Man kan vælge mellem tre lydindstillinger: Normal, Basboost og Diskant-boost for at tilpasse lyden til spillene. De genopladelige batterier rækker til 15 timers uafbrudt spil. Og skulle det ikke være nok, kan man bruge det medfølgende kabel, når strømmen er slut.

LucidSound LS30 koster 910 kroner.

Webhallen

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.