TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Ny topmodel fra Ultrasone

Edition 12 skal Ultrasones mest rå hovedtelefon kaldes. Hvis den spiller, som den ser ud, har vi noget at glæde os til.

forfatter
Publiceret 06/06/2013 - 14:26

Glimrende bærekomfort og glasklar, dynamisk lyd er blevet kendetegnet for Ultrasone. Meget tyder på, at det også gælder de nye Edition 12. Store ørepuder og Ultrasone S-Logic-teknik, i Plus-udgave, virker tiltalende nok.

Læs testen af Ultrasone her.

40 guldbelagte elementer er vinklet i de åbne øreklokker, for at lyden skal rettes mere mod centrum af øret, og for at lydbølgerne skal bruge hele øret som akustisk kammer. Således skal de opnå et større tredimensionelt lydbillede, og Plus-versionen af denne teknik indebærer fintrimning af tonal balance og bedre dæmpning af bevægelige dele i redesignede øreklokker.

Edition 12 vejer 282 gram og leverer 99 dB følsomhed, 40 ohm modstand og har en ren kobberkabel belagt med sølv på alle led for bedst mulig lyd. Hovedtelefonerne er beregnet til hjemmelytning og leveres med 6,3 mm jackstik.

Edition12-045_frei

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Heftigt gaming-headset fra SteelSeries Den nye topmodel Arctis Nova Pro lover bl.a. ægte surround-lyd!
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Seriøs lyd til en rimelig pris Hvis du går et trin ned fra topmodellerne, kan du få næsten lige så god lyd for meget færre penge.
Farvel, støj! Sony overgår sig selv med de nye WH-1000XM5. Klasseledende støjreduktion, bedre lyd og bedre komfort end nogensinde.
Shure giver gylden lyd til lavpris Shure Aonic 40 går efter deres egen storebror, og på enkelte områder har den billigere model overtaget.
PSB-hovedtelefoner tilpasser sig din hørelse PSB M4U 8 MKII har digital støjreduktion og tilpasser sig brugerens hørelse. Men de er ikke uden svagheder.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend