TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Nu kommer sportsversionen af Beoplay E8

B&O lancerer en særlig træningsvariant af deres helt trådløse hørepropper, som får navnet Beoplay E8 Sport.

Siden Bang & Olufsen lancerede de helt trådløse hørepropper Beoplay E8 i 2017, er de allerede kommet i 3. generation. Selv om de hele tiden har været gode, har der været nogle småting, der skulle rettes op på undervejs. F.eks. da 2nd Generation fik trådløs opladning og USB-C, og da 3rd Generation endelig fik aptX-understøttelse og langt bedre trådløs forbindelse end 2. generation.

Nu kommer der endnu en variant, men den skal sælges parallelt med og ikke i stedet for 3rd Gen. Det drejer sig nemlig om en træningsversion af de populære premium-hørepropper.

(Foto: B&O)

Beoplay E8 er i forvejen vandafvisende med IPX4-certificering og kan derfor tåle kraftige vandsprøjt. Det gør, at man også fint kan tage en joggingtur med dem. Men hvis man er aktiv på træningsfronten, vil man gerne have noget mere robust. Her er gummi og silikone, der sidder bedre, når man sveder, samt støv- og vandtæthed rart. Så har saltet fra sveden heller ikke nogen steder at gå hen, og man har nogle hørepropper, der virkelig kan tåle at blive brugt.

(Foto: B&O)

Dækker alle træningsbehov

B&O har lyttet til ønskerne fra motionister og idrætsudøvere, og lancerer nu Beoplay E8 Sport. Hørepropperne kommer i et kompakt etui, der kombinerer træningsvenligt gummi og struktureret silikone med stærkt, korrosionsbestandigt anodiseret aluminium, som har været et B&O-kendetegn i mere end 50 år.

Videoanmeldelse: 7 helt trådløse hørepropper i premiumklassen Hvis du elsker hørepropper med god lyd, men hader ledninger, så er det nogle af de her, du skal have.

IP57-certificering beskytter fuldstændig mod støv, sved og vandindtrængning ned til en meters dybde i 30 minutter. Fem par øredutter medfølger og desuden finner i tre størrelser, så hørepropperne virkelig sidder.

Bluetooth 5.1, AAC og aptX-codecs sikrer forbindelsen og lydgengivelsen. Ellers skulle lydkvaliteten være på niveau med Beoplay E8. Hvorvidt den ekstra vandtæthed vil gøre noget ved lyden, må komme an på en test.

(Foto: B&O)

Indhold, pris og tilgængelighed

Beoplay E8 Sport leveres med et trådløst lade-etui, fem par øredutter, tre par finner og et USB-C ladekabel. Hørepropperne kommer i farverne oxygenblå og sort, og kan købes på bang-olufsen.com, i B&O’s butikker og hos udvalgte tredjepartsforhandlere fra den 9. juli.

Prisen bliver 2.750 kroner.

(Foto: B&O)

Skriv en kommentar

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.