Search
Generic filters

Nu kommer sportsversionen af Beoplay E8

B&O lancerer en særlig træningsvariant af deres helt trådløse hørepropper, som får navnet Beoplay E8 Sport.

Siden Bang & Olufsen lancerede de helt trådløse hørepropper Beoplay E8 i 2017, er de allerede kommet i 3. generation. Selv om de hele tiden har været gode, har der været nogle småting, der skulle rettes op på undervejs. F.eks. da 2nd Generation fik trådløs opladning og USB-C, og da 3rd Generation endelig fik aptX-understøttelse og langt bedre trådløs forbindelse end 2. generation.

Nu kommer der endnu en variant, men den skal sælges parallelt med og ikke i stedet for 3rd Gen. Det drejer sig nemlig om en træningsversion af de populære premium-hørepropper.

(Foto: B&O)

Beoplay E8 er i forvejen vandafvisende med IPX4-certificering og kan derfor tåle kraftige vandsprøjt. Det gør, at man også fint kan tage en joggingtur med dem. Men hvis man er aktiv på træningsfronten, vil man gerne have noget mere robust. Her er gummi og silikone, der sidder bedre, når man sveder, samt støv- og vandtæthed rart. Så har saltet fra sveden heller ikke nogen steder at gå hen, og man har nogle hørepropper, der virkelig kan tåle at blive brugt.

(Foto: B&O)

Dækker alle træningsbehov

B&O har lyttet til ønskerne fra motionister og idrætsudøvere, og lancerer nu Beoplay E8 Sport. Hørepropperne kommer i et kompakt etui, der kombinerer træningsvenligt gummi og struktureret silikone med stærkt, korrosionsbestandigt anodiseret aluminium, som har været et B&O-kendetegn i mere end 50 år.

Læs også Videoanmeldelse: 7 helt trådløse hørepropper i premiumklassen Hvis du elsker hørepropper med god lyd, men hader ledninger, så er det nogle af de her, du skal have.

IP57-certificering beskytter fuldstændig mod støv, sved og vandindtrængning ned til en meters dybde i 30 minutter. Fem par øredutter medfølger og desuden finner i tre størrelser, så hørepropperne virkelig sidder.

Bluetooth 5.1, AAC og aptX-codecs sikrer forbindelsen og lydgengivelsen. Ellers skulle lydkvaliteten være på niveau med Beoplay E8. Hvorvidt den ekstra vandtæthed vil gøre noget ved lyden, må komme an på en test.

(Foto: B&O)

Indhold, pris og tilgængelighed

Beoplay E8 Sport leveres med et trådløst lade-etui, fem par øredutter, tre par finner og et USB-C ladekabel. Hørepropperne kommer i farverne oxygenblå og sort, og kan købes på bang-olufsen.com, i B&O’s butikker og hos udvalgte tredjepartsforhandlere fra den 9. juli.

Prisen bliver 2.750 kroner.

(Foto: B&O)
forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Efter at Bose måtte trække de første Sleepbuds tilbage på grund af problemer med batterierne, er der nye hørepropper på vej.
  Halo styrer dit B&O-anlæg med Bluetooth eller Wi-Fi.
  Amazon-ejede Ring har lanceret Always Home Cam, der har en helt unik egenskab: Det er en flyvende minidrone, der selv patruljerer dit hjem.
  Bliver Canons billigste professionelle videokamera.
  Lyden i KEF LS50 Meta og LS50 Wireless II skal være væsentlig forbedret med ny teknologi.
  “Det eneste, der er hurtigere end Ludicrous, er Plaid.”
  Men Volkswagen holder fortsat tæt om mulighederne for at opgradere lydanlægget!

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Bang & Olufsen Beoplay H95

  Vejl.pris 6000 kr Fornemme støjdæmpere fra B&O

  JBL Club One

  Vejl.pris 2699 kr JBL blander sig i toppen

  Shure Aonic 50

  Vejl.pris 3200 kr Hele stjernehimlen åbenbarer sig

  Sony WH-1000XM4

  Vejl.pris 2800 kr Den nye konge af støjreduktion
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.