Marshall Major IV er her!

Marshall opdaterer deres populære Major-hovedtelefoner, som nu kommer i 4. generation. 80 timers trådløs spilletid og trådløs opladning er blandt nyhederne.
forfatter

Med batterier, der kan holde i mere end tre døgn, kan du fyre den af hele weekenden – og lidt til! De nye trådløse Marshall Major IV får endelig også trådløs opladning, så du aldrig behøver at se på et kabel igen.

Skulle batteriet alligevel løbe tør for strøm, kan du stadig høre musik med det medfølgende minijack-kabel, ligesom med almindelige passive hovedtelefoner.

Marshall Major IV kan oplades trådløst. Laderen følger dog ikke med. (Foto: Marshall)

Umiskendeligt Marshall

Marshall Major IV sender et nik til deres rockguitar-arv med det ikoniske Marshall-logo på siderne og ørekopper i samme vinylmateriale som de legendariske Marshall-forstærkere. Formen minder om de tidligere Major-generationer, og komforten skulle være i top med tykke ørepuder. Og når du skal ud, kan Major IV foldes sammen og let proppes i rygsækken.

Du kan også styre musik, lydstyrke og opkald direkte via joystick-knappen på den ene ørekop eller på den integrerede kontrol på kablet – hvis du da nogensinde vil slutte det til. Bluetooth-signalet understøtter aptX, som giver bedre lyd end den almindelige SBC-codec.

Udførelse, tilgængelighed og pris

Marshall Major IV fås kun i sort. USB-ladekabel og lydkabel medfølger selvfølgelig, men den trådløse oplader skal købes separat.

Hovedtelefonerne kommer i butikkerne den 14. oktober og koster 1.195 kroner.

marshallheadphones.com

Annonce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.
Annonce
Annonce

Læs også