TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Klipsch T5 II trådløse hørepropper i McLaren-farver

Klipsch lancerer trådløse hørepropper i McLaren-version med innovativt etui.

forfatter
Publiceret 14/07/2020 - 13:03

Trådløse hørepropper er blevet en dundrende succes for Apple, og efter AirPods er alle andre fulgt efter. Men nogle forsøger at gøre det på deres egen måde, og for Klipsch har det handlet om den dynamik og signaturlyd, de er kendt for.

Nu har de taget den nyeste udgave af de trådløse hørepropper, T5 II True Wireless Sport, og sammen med Formel 1-teamet McLaren produceret en sej specialudgave af dem.

Hørepropperne leveres med et nyt vandtæt IP67-certificeret etui, som indvendigt har en speciel fugtfjerner, der skal holde propperne tørre.

T5 II True Wireless Sport McLaren Edition leveres med flere silikonepropper i forskellige størrelser, bl.a. i McLarens gule Papaya-farve, og de kan oplades i etuiet, som kan oplades fra en USB-port, eller trådløst.

Batteritiden er angivet til 32 timer i alt, otte timer for hørepropperne alene. Hørepropperne leveres med en selvstændig manual, og serienummeret er printet på et kort i metal.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
T+A hovedtelefoner: Topmodellen er en drøm Når T+A laver hovedelefoner, så tager de opgaven alvorligt. Topmodellen Solitaire P er det rene kunstværk.
Mere tilgængelige hovedtelefoner fra Meze Med 109 Pro ønsker Meze at tilbyde mange af kvaliteterne fra sine flagskibe til en meget lavere pris
10 helt trådløse hørepropper til under en tusse Hvilke trådløse hørepropper er bedst, når man allerhelst vil bruge pengene på noget helt andet? Og bør man prioritere støjreduktion i budgetklassen? Læs vores test!
Endelig lancerer de trådløse hørepropper med støjdæmpning Beyerdynamic Free Byrd er utroligt nok deres første helt trådløse hørepropper.
Ingen ferie uden et par af disse hovedtelefoner Musik er vigtigt hele året, men specielt om sommeren er hovedtelefoner et must. Her er vores favoritter med støjreduktion.
Endelig CD-kvalitet via Bluetooth! NuraTrue Pro er de første trådløse hørepropper med aptX Lossless.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend