Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Klipsch T5 II trådløse hørepropper i McLaren-farver

Klipsch lancerer trådløse hørepropper i McLaren-version med innovativt etui.

Skrevet af / 14/07/2020 - 13:03
Klipsch T5 II trådløse hørepropper i McLaren-farver

Trådløse hørepropper er blevet en dundrende succes for Apple, og efter AirPods er alle andre fulgt efter. Men nogle forsøger at gøre det på deres egen måde, og for Klipsch har det handlet om den dynamik og signaturlyd, de er kendt for.

Nu har de taget den nyeste udgave af de trådløse hørepropper, T5 II True Wireless Sport, og sammen med Formel 1-teamet McLaren produceret en sej specialudgave af dem.

Hørepropperne leveres med et nyt vandtæt IP67-certificeret etui, som indvendigt har en speciel fugtfjerner, der skal holde propperne tørre.

T5 II True Wireless Sport McLaren Edition leveres med flere silikonepropper i forskellige størrelser, bl.a. i McLarens gule Papaya-farve, og de kan oplades i etuiet, som kan oplades fra en USB-port, eller trådløst.

Batteritiden er angivet til 32 timer i alt, otte timer for hørepropperne alene. Hørepropperne leveres med en selvstændig manual, og serienummeret er printet på et kort i metal.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

FiiO vil give deres hovedtelefoner toplyd

Black Week: Gør et hovedtelefon-kup

Olivia Rodrigo-version af Sonys glimrende hørepropper

Kampen om titlen som verdens bedste hovedtelefoner

Luksushørepropper til det halve

High end-planar til hverdagspris?

Hørepropper med Padde-power

Disse hovedtelefoner savler vi over!

Dobbelt så god talekvalitet

B&O Atelier Edition i efterårsfarver

Sennheiser erklærer ANC-priskrig

Forbedret premium-model fra Bowers & Wilkins

0
Scroll to Top