Hovedtelefoner

Urbanears lancerer nye, billige hovedtelefoner til en aktiv livsstil.
forfatter

Svensk Urbanears er kendt for sine elegante og farverige hovedtelefoner Plattan og Zinken. Nu udvides sortiment med en helt ny sportskollektion.

Den nye serie Urbanears Active har samme formsprog som de tidligere hovedtelefoner, men med net og reflekterende detaljer, der giver et sporty look.

Foto: Urbanears
Foto: Urbanears

Hellas er trådløse, så du ikke behøver at bekymre dig om kabler på løbeturen. Den ene ørekop har indbygget mikrofon, der giver dig mulighed for at modtage opkald uden at skulle fumle efter telefonen. Det styres med en touchkontrol på ørekoppen. Både ørepuder og den polstrede hovedbøjle kan vaskes. Batteriets levetid er opgivet til 14 timer. Hellas koster 999 kroner.

 

Foto: Urbanears
Foto: Urbanears

Reimers er svedbeskyttede ørepropper med et snedigt fæste, der får dem til at sidde godt fast i øret. Fjernbetjeningen på ledningen er kompatibel med både iOS og Android og har indbygget mikrofon. Som en sikkerhed i mørket har ledningen reflekterende detaljer. Reimers koster 399 kroner.

Begge modeller fås nu i udvalgte butikker og på urbanears.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Freelancejournalist. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.