TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Hovedtelefoner med DTS-surroundlyd

Med DTS Headphone:X 7.1 lover SteelSeries, at Siberia 350 spiller, så ørerne flagrer.

forfatter
Publiceret 14/03/2016 - 11:30

Sibiria 350 er SteelSeries’ første hovedsæt med DTS Headphone:X 7.1, som lover en “mageløs spiloplevelse med surroundlyd”. Hovedsættet fås i to forskellige farver – hvid og sort – med mulighed for at justere og gemme indstillinger for både lyd og lys.

Til alle pc’er og konsoller
Hovedsættet tilsluttes til din PC via USB og har sit egen DTS-lydkort indbygget. Det betyder, at du får surround-lyd med DTS Headphone:X 7.1 uanset på hvilken pc, du spiller. Sibiria 350 fungerer også til både Mac og PS4. Vi bliver lovet “en utrolig detaljeret og livagtig lyd, uanset hvilken platform du foretrækker.”

Sibiria 350 var dybest set klar til lancering sidste år, men Steelseries fik chancen for at integrere DTS Headphone:X 7.1, valgte de at forsinke lanceringen for at kunne at tilbyde dette.

Sibiriea 350 har fået helt nye drivere, der er tilpasset til at gengive lyden “nøjagtig efter spiludviklerens hensigt.” Vi loves desuden en fremragende pasform, skjult mikrofon, samt støjdæmpning.

Sibiria 350 kan købes nu for 999 kroner.

Funktioner:

  • Surround sound med DTS Headphone:X 7.1 på alle pc’er
  • Kompatibel med pc, Mac og PS4 takket være USB-forbindelse
  • SteelSeries’ seneste 50 mm-højttalerenheder
  • Omsluttede ørepuder i hukommelse skum
  • Forbedret version af Sibiria-seriens komfortable, selvjusterende hovedbøjle
  • Støjdæmpende mikrofon, som kan skjules i venstre ørekop
  • Fuld kontrol med mute-knap på hovedsættet og volumenknap på ledningen
  • 16,8 millioner farver at vælge imellem, med PRISM RGB-belysning i ørekopperne
  • Sikkerhedskopiering af lyd- og lysindstillinger med CloudSync i SteelSeries Engine 3

steelseries.com

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
T+A hovedtelefoner: Topmodellen er en drøm Når T+A laver hovedelefoner, så tager de opgaven alvorligt. Topmodellen Solitaire P er det rene kunstværk.
Mere tilgængelige hovedtelefoner fra Meze Med 109 Pro ønsker Meze at tilbyde mange af kvaliteterne fra sine flagskibe til en meget lavere pris
10 helt trådløse hørepropper til under en tusse Hvilke trådløse hørepropper er bedst, når man allerhelst vil bruge pengene på noget helt andet? Og bør man prioritere støjreduktion i budgetklassen? Læs vores test!
Endelig lancerer de trådløse hørepropper med støjdæmpning Beyerdynamic Free Byrd er utroligt nok deres første helt trådløse hørepropper.
Ingen ferie uden et par af disse hovedtelefoner Musik er vigtigt hele året, men specielt om sommeren er hovedtelefoner et must. Her er vores favoritter med støjreduktion.
Endelig CD-kvalitet via Bluetooth! NuraTrue Pro er de første trådløse hørepropper med aptX Lossless.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend