Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Ferrari på ørerne

Nu kan du anskaffe dig vaskeægte Ferrari-lyd uden at pantsætte huset. Ferrari hovedtelefoner by Logic3 har et bredt udvalg - fra propper til støjdæmpning.

Skrevet af / 22/11/2012 - 11:03
Ferrari på ørerne

Man skulle måske ikke tro det, men der er strenge regler for, hvem der får lov at bruge Ferraris stejlende hingst på produkter. Grunden til det er, at Ferrari ser værdien af at være synlig på produkter, som modsvarer deres egen filosofi og kvalitetsstandard.

Logic3 er åbenbart i den rigtige kategori. For nu kan du finde Ferrari by Logic3 i butikkerne. Og det drejer sig i første række om ørepropper, hovedtelefoner og dockinghøjttalere. Alt med Ferrari-logoet godt synligt og gerne i rødt, som den ovenstående P200 fra Scuderia-kollektionen. En lukket hovedtelefon i en serie produkter, som består af to ørepropper, tre lukkede hovedtelefoner og to versioner af dockinghøjttaleren Scuderia FS1 til 4.990 kroner. En med og en uden trådløs AirPlay streaming af musik. I den mere diskrete Callino-kollektion findes der en tilsvarende dockinghøjttaler, også den i to versioner (se billedet herover). Men også to sæt ørepropper og to lukkede hovedtelefoner i sort eller beige.Topmodellen T350 har aktiv støjdæmning og er klædt i sort eller beige skind, mens den mere kompakte T250 til 2.400 kroner kan klappes sammen og få plads i en rummelig lomme.Alle modellerne kan leveres med fjernbetjening og mikrofon til styring af en iPhone. Men kan også bruges sammen med Android eller Windows mobiler.

Nordisk repræsentant for Ferrari by Logic3 er Aurora Group.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

B&O Atelier Edition i nordlysfarver

Topliste: Hørepropper og hovedtelefoner til påskeferien

Forbedret hørelse med AirPods Pro

Held og lykke med at købe disse

De bedste hørepropper får en afløser

Skullcandy: GROM-lyd til børneører

Endnu bedre Accentum fra Sennheiser

Forstærkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic fejrer 100 år med specialudgave

Bruger solen som kraftværk

Støjreducerende hørepropper fra OnePlus

Prisbillige hørepropper fra Redmi

0
Lyd & Billede
Scroll to Top