TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Ferrari på ørerne

Nu kan du anskaffe dig vaskeægte Ferrari-lyd uden at pantsætte huset. Ferrari hovedtelefoner by Logic3 har et bredt udvalg - fra propper til støjdæmpning.

forfatter
Publiceret 22/11/2012 - 11:03

Man skulle måske ikke tro det, men der er strenge regler for, hvem der får lov at bruge Ferraris stejlende hingst på produkter. Grunden til det er, at Ferrari ser værdien af at være synlig på produkter, som modsvarer deres egen filosofi og kvalitetsstandard.

Logic3 er åbenbart i den rigtige kategori. For nu kan du finde Ferrari by Logic3 i butikkerne. Og det drejer sig i første række om ørepropper, hovedtelefoner og dockinghøjttalere. Alt med Ferrari-logoet godt synligt og gerne i rødt, som den ovenstående P200 fra Scuderia-kollektionen. En lukket hovedtelefon i en serie produkter, som består af to ørepropper, tre lukkede hovedtelefoner og to versioner af dockinghøjttaleren Scuderia FS1 til 4.990 kroner. En med og en uden trådløs AirPlay streaming af musik. I den mere diskrete Callino-kollektion findes der en tilsvarende dockinghøjttaler, også den i to versioner (se billedet herover). Men også to sæt ørepropper og to lukkede hovedtelefoner i sort eller beige.Topmodellen T350 har aktiv støjdæmning og er klædt i sort eller beige skind, mens den mere kompakte T250 til 2.400 kroner kan klappes sammen og få plads i en rummelig lomme.Alle modellerne kan leveres med fjernbetjening og mikrofon til styring af en iPhone. Men kan også bruges sammen med Android eller Windows mobiler.

Nordisk repræsentant for Ferrari by Logic3 er Aurora Group.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Seriøs lyd til en rimelig pris Hvis du går et trin ned fra topmodellerne, kan du få næsten lige så god lyd for meget færre penge.
Farvel, støj! Sony overgår sig selv med de nye WH-1000XM5. Klasseledende støjreduktion, bedre lyd og bedre komfort end nogensinde.
Shure giver gylden lyd til lavpris Shure Aonic 40 går efter deres egen storebror, og på enkelte områder har den billigere model overtaget.
PSB-hovedtelefoner tilpasser sig din hørelse PSB M4U 8 MKII har digital støjreduktion og tilpasser sig brugerens hørelse. Men de er ikke uden svagheder.
Verdenspremiere: Sennheiser har gjort det igen Sennheiser har endnu en gang forbedret deres bedste trådløse hørepropper. Momentum True Wireless 3 er en sand fornøjelse.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend