Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

CES 2019: Støjdæmpende topmodel fra Audio-Technica

ATH-ANC900BT er en ny topmodel fra Audio-Technica. Vi loves bedre lyd og justérbar støjreduktion.

Skrevet af / 09/01/2019 - 11:39
CES 2019: Støjdæmpende topmodel fra Audio-Technica

Med en forventet pris på ca. 2.200 kroner tager Audio-Technica kampen op mod topmodellerne fra Bose og Sony, og ifølge Audio-Technica er det især lydkvaliteten, der skulle være bedre på ATH-ANC900BT. Især når støjreduktionen er aktiveret. Det er nemlig sådan, at lyden af musikken normalt ændres noget, når støjreduktionen aktiveres. Audio-Technica har derimod arbejdet hårdt på at holde den så uændret som muligt.

Ved at holde hånden over den venstre ørekop dæmpes musikken, og lyd udefra lukkes ind, så du kan høre, når nogen taler til dig.

Audio-Technica ATH-ANC900BT sad godt på vores udsendtes hoved. (Foto: Lyd & Billede)

God komfort

ATH-ANC900BT sad godt på vores udsendtes hoved med behagelige ørepuder, og byggekvaliteten virker solid. Da det er sort, der sælger i dette segment, har den japanske producent ikke valgt at gå en frækkere vej, men falder fint ind med de andre producenter. I sort, altså.

Hovedtelefonerne anvender Bluetooth 5.0 og har ifølge producenten en batterilevetid på 35 timer.

Vi vil selvfølgelig teste Audio-Technica ATH-ANC900BT, når de kommer til foråret.

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lyd & Billede
Scroll to Top