Beoplay H95: Støjreducerende hovedtelefoner fra B&O

Annonce
Annonce
forfatter

Traditionsrige Bang & Olufsen fylder 95 i år, og det skal selvfølgelig fejres. Som en del af markeringen har den danske lydproducent begået en ny trådløs hovedtelefonmodel. Den nye flagskibsmodel Beoplay H95 tilbyder trådløs lyd, aktiv støjreduktion og materialer af højeste kvalitet.

B&O’s hovedtelefoner er i forvejen kendt for varm lyd, fin byggekvalitet og god bærekomfort, men med H95 ser det ud til, at de er gået hele vejen. Her er der ikke sparet på hverken krudt eller kroner!

Beoplay H95 er B&O’s nye flagskib blandt hovedtelefoner. (Foto: Bang & Olufsen)

Bang & Olufsen Beoplay H95

Beoplay H95 har drivere af høj kvalitet, nærmere bestemt 40 mm titanium-enheder med neodymmagneter monteret i åbne ørekopper, mens lyden fintunes af B&O’s egen digitale signalprocessor. Ørekopperne er i aluminium med et ovalt over-ear-design og bløde ørepuder i lammelæder. De betjenes med en kombination af touch-styring og mekaniske knapper.

Læs også
Freden er dyrekøbt Bang & Olufsens luksus-ANC-hovedtelefoner er nået til tredje generation. Forandringerne er små – næsten for små.

BeoPlay H95 tilbyder angiveligt også den hidtil mest avancerede aktive støjreduktion (ANC) fra Bang & Olufsen. Støjdæmpningen er både justérbar og kan tilpasses efter omgivelserne. Den er udviklet på Bang & Olufsens virtuelle akustiske laboratorium i Struer, hvor ingeniørerne kan simulere forskellige støjscenarier som fly, togstationer, kontormiljøer og travle gader.

Beoplay H95 understøtter ACC og aptX Adaptive ud over Bluetooth 5.1, som sikrer optimal tilslutning.

Beoplay H95 betjenes via en aluminiumskive på hver side af ørekopperne, som er inspireret af linserne på spejlreflekskameraer. Skiven til højre styrer lydstyrken, mens skiven til venstre justerer ANC og lydindslip. (Foto: Bang & Olufsen)

38 timers spilletid

Beoplay H95 lover en batterilevetid på op til 38 timer på en opladning, med støjreduktion aktiveret.

Fire talemikrofoner skal give god klarhed på telefonsamtaler. Beoplay H95 anvender “stråleformning” (beamforming) og avanceret støjreduktionsteknologi til at opfange stemmen så tydeligt som muligt og samtidig reducere påvirkningen fra baggrundsstøj. Beoplay H95 har også en justérbar Transparency-indstilling, der gradvis lukker mere lyd fra omgivelserne ind.

Beoplay H95 kan let og elegant transporteres i det kompakte aluminium-etui, der er foret med beskyttende stof. (Foto: Bang & Olufsen)

Pris og tilgængelighed

Beoplay H95 vil koste 6.000 kroner og fås i enten sort eller lysegrå (Black/Grey Mist).

Hovedtelefonerne er tilgængelige online samt hos udvalgte forhandlere og i Bang & Olufsens egne butikker fra den 10. september. Men for at fejre 95-årsdagen vil der også være et begrænset antal – 95 styk selvfølgelig, nummereret fra 1 til 95 – tilgængelige allerede nu.

/ registrér dig for at læse denne artikel gratis

Bekræft venligst inden tilmelding

Jeg accepterer Lyd & Billedes Vilkår og betingelser. Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve og information. Dette kommer kun et par gange om måneden. Du kan til enhver tid afmelde dig.

eller tilmeld dig via e-mail

Glemt adgangskode? Indtast venligst din e-mailadresse. Du vil modtage en mail med et link til at lave en ny adgangskode.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.
Annonce
Annonce

Læs også

4K-laserprojektorer har hidtil været frygtelig dyre, men det agter LG at gøre noget ved.
Samsung har fornyet deres flagskibe. Nu endelig med rumkorrektion – og AirPlay 2.
Optrapper kampen mod Sonos med Sound Bar 550.
Laser giver kraftigt lys i op til 150 tommers størrelse.
Premieren på den 25. James Bond-film flyttes til efteråret.
Med endnu en global streamingaktør på det nordiske markedet optrappes kampen om streamingabonnenterne.
Nye smart-låse, som du kan snakke til - og som kan tale med dine andre smart-enheder.
Får øget rækkevidde og bedre plads.
Streaming-forstærker, der kan alt, hvad man kan tænke sig, og lidt til.
I går havde den nye kompakt-SUV Mercedes-Benz EQA officiel verdenspremiere. Se video fra lanceringen her!
Gør dig klar til endnu hurtigere trådløst internet: Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første router med Wi-Fi 6E!
I dag indsættes Joe Biden som USA’s 46. præsident, og amerikanerne, verdenen og den frie presse kan lægge et fire år langt mareridt bag sig.
Så meget lyd som muligt fra små kabinetter.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
Streaming-giganten har sikret sig Gal Gadots næste film.
Under CES 2021 viste Razer en gaming-stol frem med udrullelig OLED-skærm! Mon den også kan give massage?