Search
Generic filters

Akustikskole med Bang & Olufsen

Bang & Olufsens lydguru Geoff Martin deler ud af sin viden om lyd på YouTube. Se med og lær!

Hvis du har lyttet til et Bang & Olufsen-produkt de senere år – det være sig højttalere, hovedtelefoner eller TV – er der en stor sandsynlighed for, at Geoff Martin har haft en finger (eller rettere et par ører) med i spillet.

Geoff er oprindelig fra Canada, men bor nu i nærheden af Struer og har i mange år været tonmeister, som det hedder, og specialist i lyddesign hos Bang & Olufsen.

Læs også: Bang & Olufsen Beosound Balance – chokerende god smart-højttaler

Kvalificeret tonmeister

Geoff er grundigt skolet inden for både musik og teknik, og som tonmeister er han ansvarlig for “sounden” i B&O’s produkter. Han spillede en ledende rolle i udviklingen af de monstrøse referencehøjttalere BeoLab 90 såvel som de mindre BeoLab 50 og BeoLab 18. Han er også ansvarlig for lyden i B&O’s hovedtelefoner.

Læs også: Bang & Olufsen BeoLab 90 – bryder lydmuren

Vi fra Lyd & Billedes redaktion har mødt Geoff ved flere lejligheder og er blevet imponeret over såvel hans store viden som hans formidlingsevner.

Lær af Geoff Martin

Nu kan du selv stifte bekendtskab med Geoff. Han deler jævnligt interessant information på sin egen blog, og hans seneste værk er nogle videoer med indføring i akustik. Her er der meget at lære for såvel begyndere som hardcore Lyd  & Billede-fans! Bemærk, at videoerne er på engelsk.

“… the problem with that theory is that if it really is infinitely loud, then you explode the universe, and that’s… bad.”

 

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.
1 kommentar

Skriv et svar

 1. Enig, Geoff Martins blog er særdeles interessant. De mange forskellige emner i Blog’en siger formodentlig meget om, hvad B&O arbejder på i udviklingsafdelingen. Som et eksempel, var der sidste år en række indlæg om digital forvrængning og digitale filtre. Emner som er vigtige at have styr på, når B&O udvikler DSP-platform til deres højttalere. Dette har åbenbart giver pote med Beosound Balance, som har fået kanon anmeldelse her i LydogBillede. Desuden er der mange indlæg active room compensation og directivity/reflections på blog’en. Her kommunikerer Geoff meget detailviden om de nye lyd-teknikker, der er bl.a. er implementeret i BL50 og BL90.

  Læs også

  Lyden i KEF LS50 Meta og LS50 Wireless II skal være væsentlig forbedret med ny teknologi.
  “Det eneste, der er hurtigere end Ludicrous, er Plaid.”
  Men Volkswagen holder fortsat tæt om mulighederne for at opgradere lydanlægget!
  Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombination af specifikationer og pris.
  Panasonic starter udrulningen af deres første Android-TV til november!
  Der laves kun 50 par af Il Cremonese ex3me, og de bliver ikke ligefrem billige.
  Ud over Elite 85t giver Jabra aktiv støjreduktion til de eksisterende Elite 75t og Elite Active 75t.
  Så er det officielt. OnePlus lancerer sin næste mobil om tre uger.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Klipsch The Fives

  Vejl.pris 7499 kr Trådløse stereohøjttalere

  Denon Home 350

  Vejl.pris 6998 kr Nobelt ydre – magtfuldt indre

  Canton Pro XL.3

  Vejl.pris 3015 kr Anonyme og uengagerende

  Monitor Audio Climate 60

  Vejl.pris 3798 kr Spilleglæden vejer op
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.