Search
Generic filters

Hovedtelefon-højdepunkter fra IFA 2018

Støjreduktion, helt trådløst og sportshovedtelefoner var tendenserne blandt hovedtelefonproducenterne i år.

På IFA 2018 i Berlin sidste uge fremviste Audio Technica nye trådløse hovedtelefoner, hvor ATH-SR30BT (99 euro) kan prale af 70 timers batteritid, mens ATH-SR50BT (199 euro) har støjreduktion. De viste også en opdateret version af de roste ATH-MSR7 med lettere design og bedre lyd. ATH-MSR7b kommer her i efteråret til 249 euro.

Japanerne har også kastet sig over ægte trådløse hørepropper med ATH-CKR7TW (249 euro) og sportsmodellen ATH-SPORT7TW (199 euro). Begge kommer dette efterår.

Audio Technica ATH-SR90BT. (Foto: Lyd & Billede)

Beyerdynamic udsender tre in-ear hørepropper. Beat BYRD (25 euro) og Soul BYRD (79 euro) med ledning samt de trådløs Blue BYRD (129 euro). Kommer sent efterår eller tidlig vinter. Til vinter kommer sidstnævnte også i en version med støjreduktion kaldet Blue BYRD ANC til 249 euro.

Desuden kommer hovedtelefonerne LAGOON ANC (399 euro) til vinter med 24-46 timers batterilevetid til lange flyveture. Flere af modellerne kan kalibrere lyden til dine ører.

Beyerdynamic Lagoon ANC. (Foto: Beyerdynamic)

Svenska Earin var blandt de første, der udsendte helt trådløse hørepropper. Siden har der været lidt stille omkring dem, men nu kommer de redesignede Earin M-2. De ser ud til at rette op på vores kritikpunkter ved den første model med bedre opladning og smartere forbindelse mellem propperne. De har også fået mikrofon og indbygget Google Assistant.

Earin M-2. (Foto: Earin)

Harman fremviste de helt trådløse hørepropper JBL Free (129 euro) med fremragende batterilevetid samt de mere sporty JBL Endurance PEAK (149 euro). I sportsafdelingen er der også UA Sport Wireless React (in-ear) og UA Sport Wireless Pivot (med ørebøjle). Begge kommer sidst på efteråret til 149 euro. AKG N700NC har adaptiv støjreduktion, og hvis den er på niveau med K495 NC, tegner det rigtig godt. Desuden viste de in-ear hørepropperne AKG N200 og Y100 samt hovedtelefonerne AKG Y500. Ukendt lanceringsdato og pris.

 

annonce
UA Sport Wireless Pivot. (Foto: JBL)

Det norske DJ-mærke Kygo har løbende udvidet sortimentet og kommer nu også med en bærbar højttaler, Kygo B9/800 (199 euro) med Google Assistant. Blandt hovedtelefonerne er de helt trådløse sportshørepropper Kygo E7/900 (149 euro) med et stort udvalg af tilbehør. Desuden går nordmændene i luften med hovedtelefonerne Kygo A11/800 (299 euro), der har adaptiv støjreduktion.

annonce
Kygo E7/900. (Foto: Lyd & Billede)

RHA præsenterede noget ud over det sædvanlige. Deres nye hørepropper CL2 kan nemlig både bruges med og uden ledning. Ifølge RHA er det første gang, nogen har formået at krympe planmagnetiske drivere, så de kan være i et par hørepropper, og første gang de bruges trådløst på denne måde. Det skulle give bedre kontrol og mindre forvrængning. Pris omkring 6.300 kroner.

RHA CL2 Planar. (Foto: RHA)

Sennheiser tager deres ikoniske Momentum-serie til næste niveau med de helt trådløse Momentum True Wireless. De har mulighed for at lukke lyd ind, når man ønsker det, og med batteri-etuiet kan man få op til 12 timers lyttetid. De kommer i november til 299 euro. Tyskerne fremviste også det spændende Ambeo Smart Headset, der gør det muligt at optage 3D-stereolyd.

Sennheiser Momentum True Wireless. (Foto: Lyd & Billede)

Sony fremviste selvfølgelig deres nye støjreducerende hovedtelefoner WH-1000XM3 (2.800 kroner), der imponerede med både lydkvalitet og evne til at trylle omgivende støj væk. Men det er jo ikke nyt for os, der var tidligt ude med en test. De helt trådløse sportshørepropper WF-SP900 (2.250 kroner) imponerede også ved at være så vandtætte, at man kan svømme med dem. Musikken kommer så fra en indbygget hukommelse.

Sony WF-SP900. (Foto: Lyd & Billede)

 

annonce
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  I første omgang bliver det alene Android-brugerne, der får glæde af at streame spil som to-go på mobilen.
  SSD er nu standard i alle Apples iMacs.
  Samsung har netop lanceret Galaxy Note 20 og Galaxy Note 20 Ultra. Teknologien kender vi, men begge modeller byder på design og finesser, der virker yderst lovende.
  Udover Samsung Galaxy Note 20-serien har Samsung i dag lanceret Samsung Galaxy Tab S7 og Tab S7+, Samsung Galaxy Watch 3, Samsung Galaxy Buds Live og sidst, men ikke mindst, Samsung Galaxy Z Fold 2.
  En lækket YouTube-video ser ud til at afsløre nye oplysninger om Sonys støjreducerende hovedtelefoner.
  Vi loves toplyd til lavpris.
  Logitech kapper kablet på sit gaming-hovedsæt, der er udviklet i samarbejde med profesionelle spillere.
  Sådan kommer Huaweis næste Mate 40-serie til at se ud.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Timekettle M2

  Vejl.pris 800 kr Din egen tolk direkte i øret

  HiFiMAN HE-1000se

  Vejl.pris 27650 kr Det rene vanvid – men åh, så dejligt!

  Bang & Olufsen Beoplay E8 Sport

  Vejl.pris 2750 kr Sved og løb kabelfrit med B&O

  JBL Live 300TWS

  Vejl.pris 1199 kr Prop hi-fi i øret
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.