TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Vandtæt udendørshøjttaler fra Steinway Lyngdorf

Steinway & Sons Marine Speaker er luksuslyd til vandige omgivelser.

forfatter
Publiceret 10/05/2022 - 12:00

Opdateret …

Den havde vi ikke lige set komme. Danske Lyngdorfs samarbejde med Steinway & Sons (dem med koncertflyglerne) har indtil videre afstedkommet svinedyre high-end-højttalere og nogle fremragende forstærkere.

Men den vandtætte og aktive højttaler på billederne er beregnet til udendørs brug og passer lige så godt langs poolkanten som på yachten.

Marine Speaker
(Foto: Steinway & Sons)

Marine Speaker er støv- og vandtæt med IP65-certificering og har en indbygget forstærker, der driver to 8 tommers basenheder, en 6,5 tommers mellemtone og en AMT-bånddiskant. Ikke ulig hvad vi forventer at finde i en high-end-højttaler fra Steinway Lyngdorf.

Læs også Ny, mindre højttaler fra Steinway Lyngdorf Steinway Lyngdorf Model A er - relativt - mindre og billigere end de fleste modeller.
Steinway 11698 LivingRoom 03 small

Interessant nok har højttalerne indbygget kalibrering, som skal give optimal lyd uanset placering. Udendørs akustik er ofte en udfordring, så det er ikke så dumt med kalibrering i højttalerne.

Steinway & Sons Marine Speaker har hvidlakerede aluminiumkabinetter og en guldfarvet kant rundt om fronten, og den kan placeres på forskellige måder der, hvor man godt kunne tænke sig vandtætte højttalere.

Og prisen? Ikke noget særligt, i hvert fald ikke sammenlignet med en yacht: 800.000 kroner for et par. Standerne kommer oveni for utrolige 24.000 kroner parret, og så skal man desuden have Steinway Lyngdorf-elektronik for at få det hele til at spille.

Marine lifestyle small 2048x1434 1
(Foto: Steinway & Sons)

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Onkyo lever videre! Da japanske Onkyo erklærede sig sig døde, blev der gjort regning uden vært. For mærket Onkyo lever videre på amerikanske hænder.
De bedste trådløse vi har hørt KEF’s trådløse, gulvstående LS60 Wireless er intet mindre end brillante.
Sonos: Alle rygterne var sande! Så er der sat dato og navn på Sonos' stemmestyring og soundbar. Der er også bærbare nyheder.
Vanvittig råt fra KEF Jeg er ligeglad med, om det er rock eller klassisk, du hører. Disse højttalere af en anden verden ryster din krop igennem og giver dine ører den fineste massage.
Steinway Lyngdorf indleder badesæsonen Steinway & Sons Marine Speaker er luksuslyd til vandige omgivelser.
Præcisionsværktøj du kan bruge derhjemme Genelec er først og fremmest kendt for sine højttalere til lydstudier, men 6040R kan også bruges derhjemme.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend