TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Vandtæt udendørshøjttaler fra Steinway Lyngdorf

Steinway & Sons Marine Speaker er luksuslyd til vandige omgivelser.

forfatter
Publiceret 10/05/2022 - 12:00

Opdateret …

Den havde vi ikke lige set komme. Danske Lyngdorfs samarbejde med Steinway & Sons (dem med koncertflyglerne) har indtil videre afstedkommet svinedyre high-end-højttalere og nogle fremragende forstærkere.

Men den vandtætte og aktive højttaler på billederne er beregnet til udendørs brug og passer lige så godt langs poolkanten som på yachten.

Marine Speaker
(Foto: Steinway & Sons)

Marine Speaker er støv- og vandtæt med IP65-certificering og har en indbygget forstærker, der driver to 8 tommers basenheder, en 6,5 tommers mellemtone og en AMT-bånddiskant. Ikke ulig hvad vi forventer at finde i en high-end-højttaler fra Steinway Lyngdorf.

Læs også Ny, mindre højttaler fra Steinway Lyngdorf Steinway Lyngdorf Model A er - relativt - mindre og billigere end de fleste modeller.
Steinway 11698 LivingRoom 03 small

Interessant nok har højttalerne indbygget kalibrering, som skal give optimal lyd uanset placering. Udendørs akustik er ofte en udfordring, så det er ikke så dumt med kalibrering i højttalerne.

Steinway & Sons Marine Speaker har hvidlakerede aluminiumkabinetter og en guldfarvet kant rundt om fronten, og den kan placeres på forskellige måder der, hvor man godt kunne tænke sig vandtætte højttalere.

Og prisen? Ikke noget særligt, i hvert fald ikke sammenlignet med en yacht: 800.000 kroner for et par. Standerne kommer oveni for utrolige 24.000 kroner parret, og så skal man desuden have Steinway Lyngdorf-elektronik for at få det hele til at spille.

Marine lifestyle small 2048x1434 1
(Foto: Steinway & Sons)

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ Måned

kr 89,00

KØB

LB+ Uge

kr 45,00

KØB
Ingen bindingsperiode. Fornyes automatisk.
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv en kommentar

MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
Musikalsk hyldest til Italiens violinbyggere Sonus faber fornyr Homage-serien.
Ny HomePod kommer til Danmark Apples større højttalere relanceres i en ny og smartere version.
Nakamichi vækker dragen til live! Soundbaren har i alt 21 kanaler og Dolby Atmos surround.
Tjek den heftige JBL-soundbar Bar 1300 er JBL's hidtil bedste og mest avancerede soundbar, som skal give os ægte biograffølelse derhjemme.
LG's soundbars tilpasses rummet LG's nye soundbars SC9 og SE6 skal give omsluttende lyd og en række alsidige funktioner.
Følg Lyd & Billede