Trådløs lyd

Lyt til musik under bruseren.
forfatter

Hvis du ikke har sangstemme til selv at synge i badet, kan du overlade opgaven til teknikken. Aquatunes er en Bluetooth-højtaler, som er resultatet af et samarbejde mellem badespecialisten Grohe og Philips.

Vi har set trådløse højttalere til mange formål, herunder en hel del vandtætte. Men en højttaler, specielt til brug under bruseren, er vi dog ikke stødt på før. Aquatunes bruger en ikke nærmere specificeret “avanceret elektronik til at give en fantastisk lyd selv i våde omgivelser”. Det tilrådes dog at lade mobilen blive på det tørre – med mindre du har en vandtæt toughphone.

Også til lange bade
Holderen kan fastgøres på alle brusestænger af standardstørrelse med en diameter på 20-25 mm. Batteriet holder strømmen op til 8 timer, hvilket skulle være rigeligt til selv et længere ophold på badeværelset. Den medfølgende induktionsladestation kan i øvrigt oplade højttaleren, mens der spilles videre.

Foto: Grohe
Højttaleren kan spille videre, mens den lader i induktionsladeren. Foto: Grohe

Aquatunes koster 1.477,50 kroner.

Grohe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.