TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
NYHED

Urban højttaler for de stilbevidste

Mød Rålis, Urbanears’ nye bærbare – og stænksikre – højttaler.

For at Rålis ikke skal være bare endnu en bærbar højttaler, har Urbanears arbejdet meget med lyden, designet og robustheden.

F.eks. har de valgt at bruge tre højttaler-enheder. En bas-enhed og to diskanter skal give mere rumlig lyd i de op til 20 timer, det genopladelige batteri holder, og man kan oplade mobilen fra Rålis’ batteri, mens man hygger sig med musik.

(Foto: Urbanears)

Højttaleren, der fås i tre farver, er stænksikker (IPX2), og flere kan være tilsluttet samtidig og skiftes til at spille.

Læs også: Maksimal bas for maksimal fest

(Foto: Urbanears)

Lyden kommer fra både for- og bagside for at skabe et så stort og bredt lydbillede som muligt. Der er også en lydindgang til andre lydkilder end mobilen, og Rålis – der vejer 2,8 kg – har et praktisk bærehåndtag af samme farve som højttaleren.

Urbanears Rålis kommer til salg allerede den 7. maj, prissat omkring 1.500 kroner.

(Foto: Urbanears)

LB+ TILBUD: Få fuld adgang til L&B + i 1 uge for kun 14,-
Læs alle artikler, få adgang til vår købeguide med over 5000 tests, sidste nyhedsbrev og mye mer.

Skriv en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.