Udskift Sonos Move-batteriet selv

Dårligt batteri på Sonos Move? Nu kan du skifte det selv.
forfatter

Det er en kendsgerning, at batterier bliver dårligere over tid. Batteriet i den bærbare Sonos Move er beregnet til at holde ca. 900 ladecyklusser, før kapaciteten er reduceret med 50 procent.

Sonos ønsker, at Move skal holde længere end det, og derfor tilbyder de nu en mulighed for kunder, som oplever forværring af batteriet og ønsker at skifte det ud. Det skal bidrage til færre problemer med elskrot og mindre spild af penge og ressourcer, ved at vi hele tiden køber nyt.

Læs også
Endelig en Sonos-højttaler der kan tages med ud i haven Sonos klipper ledningerne og slipper deres første højttaler ud i det fri.
Batterisættet til Sonos Move, her i hvid. Foto: Sonos

Du kan nu købe et gør-det-selv-sæt med nyt batteri og nødvendigt værktøj til at skifte batteriet ud. Instruktioner om, hvordan det gøres, følger også med. Sonos lover, at det er ukompliceret. Batteriet sælges i Sonos’ egen netbutik for 599 kroner, og du kan vælge mellem hvid og sort. Bunden er nemlig synlig.

sonos.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.
Annonce
Annonce

Læs også