TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Trådløs højttaler med forstærker

S 3 Aktiv er Scansonics nyeste kompakthøjttaler. Med indbygget forstærker og trådløs tilslutning kan den bruges til snart sagt alt.

forfatter
Publiceret 04/04/2013 - 14:12

Aktive højttalere er oppe i tiden, alt praktisk placeret på ét sted, og en forstærker, som er tilpasset højttaleren, er en vindende kombination. Lydkvaliteten kan også blive rigtig god. S 3 Aktiv kan tilsluttes trådløst sammen med en smartphone eller tablet via Bluetooth, så kan man streame musikken direkte til højttaleren.

Som også har en optisk digital lydindgang, beregnet til at blive tilsluttet et tv, som vi jo ved har en ganske flad lyd.

S 3 Aktiv har en 20 w forstærker indbygget til hver højttaler, og lydkvaliteten skal overgå, hvad man forventer af en så lille og pæn højttaler.

Den måler 180 x 115 x 140 mm og leveres i sort, hvid eller rød.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Marshall forbedrer deres bestseller Kraftigere lyd og længere spilletid, og så har den fået equalizer, som vi savnede på forgængeren.
Marshall-lyd i lommen Marshall Willen er så lille, at det nærmest virker naturstridigt, at den kan lave så meget lyd.
Zeppelineren flyver igen Bowers & Wilkins’ velkendte trådløse Zeppelin-højttaler er nået til fjerde generation, og den er fulgt med tiden. Resultatet er helt moderne.
Dynaudio gør det enkelt med trådløse Focus-højttalere To Focus-højttalere er alt, hvad du behøver for at streame musik.
Skotske fynesser i München Fyne Audio viste fuld vintagestil på High End-messen i München.
Spektakulært fra Monitor Audio Monitor Audio fejrer 50 års jubilæum med et par højttalere ud over det sædvanlige.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend