Trådløs højttaler der tåler mosten

AirRaid er navnet på Skullcandys Bluetooth-højttaler, der godt må komme med ud og lege i sneen.

Den kompakte højttaler er solidt bygget, og skal angiveligt kunne tåle både regn og sne. Vælter den ned fra bordet, er der ingen grund til bekymring. Og lander den i en snedrive, skal du bare samle den op og spille videre. Der er med andre ord tale om en temmelig solid lille rejsehøjttaler, som tåler både action og party. Sidstnævnte i kraft af, at den kan levere et lydtryk, som er højere end vanligt for så små enheder: 88 dB er ret respektabelt.

Inden i driver en batteriforsynet forstærker på 5 w to 5 cm store højttalerenheder. Batteritiden skal være op til 14 timer, hvis man spiller moderat højt. Skruer man lidt op, er spilletiden 10 timer. Og skal der være fuldt tryk på, klarer den fem timer på en opladning.

Batteristatus kan man tjekke med en knap på siden, som får en stribe lysdioder til at vise, hvor megen strøm, du har tilbage.

Højttaleren Bluetooth for trådløs afspilning af musik fra mobil eller tablet. Med knapper på fronten kan man justere volumen og skifte numre i playlisten.

Som vi har set flere steder efterhånden, kan man tilkoble to lydkilder samtidig via Bluetooth, så man kan skifte uden at bryde koblingen mellem mobil og højttaler.

Les videre
Exit mobile version