Trådløs lyd

Tilslut din pladespiller eller overfør musikken trådløst fra din mobiltelefon til Klipsch' små Reference Premiere R-15PM.
forfatter

Konceptet er faktisk ret fikst, for imens højttalere med streaming bliver stadig mere almindelige, er højttalere med pladespillerindgang langt fra en hverdagsbegivenhed. Men i Reference Premiere R-15PM fra Klipsch får man begge dele.

De kompakte højttalere – de måler kun 32 cm i højden – ligner almindelige reolhøjttalere fra Klipsch. Med en 13 cm kobberfarvet basenhed og et 90 x 90 graders konisk horn foran en 25 mm diskant.

Den perfekte højttalere til drenge- eller pigeværelset, eller i stuen?

Foto: Klipsch
Foto: Klipsch

Vender man dem rundt, får man masser af tilslutninger: USB-indgang til computer, optisk digital lydindgang og selvfølgelig pladespillerindgangen. Og den kan endda bruges med både MM- og MC-pickup med lavere udgangsspænding.

Der er også en analog 3,5 mm linjeindgang til andre lydkilder og en subwoofer-udgang, så du kan tilslutte en sub for mere potent bas.

Foto: Klipsch
Foto: Klipsch

Den ene højtaler har også en 2 x 50 forstærker indbygget og leverer effekten til den anden højttaler, der virker som en slave.

Sættet leveres med fjernbetjening, og det forventes, at et sæt Reference Premiere R-15PM vil koste ca. 4.000 kroner. Vi vener tilbage med en test i en snarlig udgave af L&B.

Annonce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
Annonce
Annonce

Læs også