Nyhed

Trådløs party-boks

Hyperboom spiller kraftigere med mere bas.

Udendørssæsonen nærmer sig, og det betyder havefester, strandfester og løssluppent samvær i parkerne. Det betyder også musik, for en fest uden musik er tam og kedelig.

Udvalget af bærbare højttalere, der er egnet til sjov og ballade, er allerede ret stort, og nu melder Ultimate Ears sig på banen med Hyperboom. En sprøjtesikker højttaler, der kan spille i 24 timer og har både Bluetooth og kablet tilslutning i form af 3,5 mm analog samt optisk indgang.

Læs også: 6 bærbare trådløse højttalere

(Foto: Ultimate Ears)

Hyperboom er lidt større end Sonos Move, men langtfra så tung som den slæbbare Soundboks.

Den er IPXA-certificeret, hvilket betyder, at den kan tåle at blive spildt på, og den kan oplade din mobil, mens den spiller din yndlingsmusik. Højttaleren har også knapper til styring af afspilning og volumen.

Desuden findes der en BOOM-app, som man kan styre højttaleren fra, og hvor man kan koble flere højttalere trådløst sammen for endnu mere lyd samt tilpasse lyden med en equalizer. Ultimate Ears siger, at Hyperboom har såkaldt adaptiv EQ, som tilpasser lyden til højttalerens placering for at få optimal bas.

(Foto: Ultimate Ears)

Den 36 cm høje og 5,9 kg tunge højttaler har to 11,4 cm bas-enheder, to 25 mm diskanter og to 19 cm store slavebasser, og skulle gå ned til 45 Hz i bassen.

Ultimate Ears Hyperboom er i butikkerne nu, og prisen er 3.000 kroner.

Les videre
Exit mobile version